Γεια χαρά σε όλους σας!
Όπως σας είπα και στην προηγούμενη ανάρτησή μου το διάστημα αυτό στην κουζίνα μας κυριαρχούν τα μήλα. Ήδη φτιάξαμε μηλόπιτες, δοκιμάσαμε νέες συνταγές όπως για παράδειγμα apple galette, που γίνεται με απλά υλικά και που είναι πολύ γρήγορη στην παρασκευή της. Ιδανική για να συμμετέχουν και μικρά παιδιά μιας και τρελαίνονται για το συνδυασμό μήλου και κανέλας!
Σήμερα σας δείχνω τη μαρμελάδα που έφτιαξα ακολουθώντας αυτή τη συνταγή που βρήκα στην ιστοσελίδα "Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους".
Η διαδικασία απλή και το αποτέλεσμα εξαιρετικό. Το δε χρώμα είναι το κάτι άλλο!
Σκέφτομαι ότι θα είναι πολύ ταιριαστή ως γέμιση σε πάστα φλώρα αλλά και ως γέμιση σε ατομικά γλυκά ψωμάκια ή σε κρουασανάκια.
Αν διαθέτετε ένα κιλό μήλα σας συστήνω να τη δοκιμάσετε τη συνταγούλα.
Φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο!
Ευγενία
2 σχόλια:
Μεχρι εδω έφτασε η μοσχοβολιά της υπέροχης μαρμελάδας πού φτιάξατε,Ευγενία μου!
Καλοφάγωτη!! Πολλά φιλιά καί νά περάσεις όμορφα στην αγαπημενη μου,Λευκάδα!!
Love it so much
Δημοσίευση σχολίου