Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

"Windy day" fabric bundle by Makower

Μια συλλογή όνομα και πράγμα, ε;; Ταιριάζει μια χαρά με το καιρικό μας τοπίο αλλά ομολογουμένως αυτά τα υφάσματα το μόνο που μπορούν να σου κάνουν είναι να σου φτιάξουν το κέφι, η απότομη αλλαγή του καιρού δε νομίζω...Αν και σας λέω αλήθεια, περιμένω πώς και πώς να πέσει και λίγη ποτιστική βροχούλα. Τί να κάνουμε, από τη Λευκάδα είμαστε, οπότε η βροχή είναι στη φύση μας!!!


Που λέτε, μιας και κουμπάρες, αδερφή, ξαδέρφες κι ανίψια πασχίζουν πάντα για τη συστηματική μου βελτίωση στο ράψιμο βάζοντάς μου project που συχνά μου φαίνονται πανδύσκολα έως κι ακατόρθωτα, έτσι κι αυτή τη φορά η καλή μου ξαδέρφη και συμμαθήτρια από το δημοτικό, η Έλενα, είχε μια έμπνευση, μια ιδέα.  


Εγώ αποδέχτηκα την πρόσκληση κι αφού καταλήξαμε στο πατρόν του project (με το που το είδα μ' έλουσε κρύος ιδρώτας) μετά έπρεπε να σκεφτούμε και τα υφάσματα. Τα θέλαμε παιδικά, παιγνιδιάρικα, θα κάναμε φυσικά και patchwork για ένα πιο χαρούμενο και μοναδικό αποτέλεσμα κι εν τέλει βρήκαμε αυτή τη γλυκιά συλλογή. 


Με τα λαγουδάκια, τ' αρκουδάκια και τις κουκουβάγιες να πλαισιώνονται από ομπρέλες και βροχερά σύννεφα και τα υπέροχα συμπληρωματικά υφάσματα, μας έπεισαν για να τα παραγγείλουμε και ν' αρχίσουμε αυτή την ξεχωριστή δημιουργία. 


Μετά από πολύ casting, άπειρες ώρες να πασχίζω να βρω τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό κι απαιτητικό, πολύ απαιτητικό ράψιμο...αισίως τα κατάφερα. Την πακέταρα τη δημιουργία μου, την απέστειλα και αύριο μεθαύριο θα την έχει στα χέρια της. Ήδη καρδιοχτυπώ :) 


Σύντομα θα σας αποκαλύψω και το project ενώ στην επόμενη ανάρτηση θα επανέλθω με το βιβλίου του μήνα. 

Ως τότε να είστε καλά, 
Ευγενία


7 σχόλια:

Dinner είπε...

Συγχαρητήρια! Εμένα, που είμαι αρχάρια και οι δημιουργίες που λες ότι είναι απλές, μου φαίνονται βουνό.. Όσο για τα υφάσματα, είναι υπέροχα.. Που υπάρχουν τέτοια υφάσματα; στην ελληνική αγορά δεν βρίσκω..

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Ως αυτοδίδακτη έχω μόνο να σου πω ότι ο επιμένων νικά...με πολλή υπομονή και ψυχραιμία. Όσο για τα υφάσματα από Μ. Βρετανία κατά βάση τα παραγγέλνω. Αν ψάξεις στο μπλογκ θα βρεις και σχετικές αναρτήσεις με ηλεκτρονικά καταστήματα που προτείνω.

DIMI είπε...

Kαλησπέρα Ευγενία μου!
Τι υπέροχα υφάσματα!Χαρουμενα χρώματα και πανέμορφα σχέδια!
Περιμένω να δω το νέο σου project !Καλη συνέχεια!
Καλη εβδομάδα!

Δημιουργία είπε...

Είμαι σίγουρη ότι κάτι πολύ όμορφο θα βγει από τα χέρια σου Ευγενία μου, περιμένω να δω!

Dinner είπε...

Ευχαριστώ πολύ! Είναι πολύ ενθαρρυντική η απάντηση! Γιατί κι εγώ αυτοδιδακτη είμαι.. Αλλά θέλει πολύ προσπάθεια να φτάσω στο επίπεδο σου. (τυχαίνει να είμαστε και λίγο κοντογειτονια, γιατί η καταγωγή μου είναι η Μυτιλήνη). Το είχα δει το άρθρο! Απλά απορούσα πως γίνονται οι πληρωμές.. Θα το ψάξω όμως! Είναι υπέροχα όσα φτιάχνεις! Καλή συνέχεια και εις ανώτερα!

Maria είπε...

Τι όμορφα υφασματάκια μας παρουσιάζεις και μας βάζεις σε μεγάλη αγωνία για το τι θα δημιουργήσεις??? Πάντως ότι κι αν είναι ένα είναι σίγουρο θα είναι υπέροχο, αφού μέσα από τα χεράκια σου βγαίνουν αριστουργήματα!!!
Σου εύχομαι καλό και δημιουργικό μήνα!!! Φιλάκια!!!

Mia είπε...

Ευγενία μου, με τόσο όμορφα υφάσματα, είναι εγγυημένη η επιτυχία του αποτελέσματος. Είμαι βέβαιη πως ό,τι και αν δημιουργήσεις, θα το λατρέψω! Θα περιμένω με αγωνία! Πολλά φιλιά!