Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Γίναμε τριών χρονών και διασκεδάσαμε με πισίνα πάρτι!!

Δε θα σκεφτώ πόσο γρήγορα περνανε τα χρόνια γιατί θα μελαγχολήσω, αλλά πραγματικά ο καιρός κυλάει και πριν λίγες μέρες η Ειρήνη γιόρτασε τα τρίτα της γενέθλια. Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος η Ευαγγελία διοργάνωσε ένα pool party για όλα τα παιδάκια και πραγματικά είχε μεγάλη επιτυχία! Έτρεξαν, έπαιξαν με διάφορες δραστηριότητες, έκαναν το μπάνιο τους και ξεφάντωσαν κανονικά!


Η τούρτα ήταν η Άριελ η μικρή γοργόνα, οπότε και η διακόσμηση του χώρου θύμιζε το βυθό. Με γκοφρέ χαρτί η Ευαγγελία έφτιαξε γιρλάντες - φύκια κι έκοψε θαλασσινά ζωάκια από αφρώδες υλικό σε διάφορα χρώματα που τους κόλλησε πλαστικά ματάκια. 



Πλαστικές πισίνες γέμισαν με νερό κι επειδή ο καιρός δεν ήταν και τόσο ηλιόλουστος ένα πανί σκίασης που είχε αγοραστεί γι' αυτό το σκοπό έπαιξε τελικώς ρόλο "στρωσιδιού" ώστε να μην λερώνονται τα πόδια των παιδιών.     


Επίσης, αυτή τη φορά τα μπαλόνια κρεμάστηκαν σε σκοινί κι έπαιξαν το ρόλο πινιάτας! Κάποια ήταν γεμισμένα με καραμελάκια κι άλλα με νερό ενώ κάθε παιδί έσκαγε ένα μπαλόνι με μια οδοντογλυφίδα. Η ιδέα βρέθηκε στο site της Martha Stewart, που είναι γεμάτο με ιδέες για παρόμοιες παιδικές δραστηριότητες.  





Τέλος, τα δωράκια που μοιράστηκαν στους μικρούς καλεσμένους ήταν τσαντάκια για την πλάτη που τους ετοίμασα με μεγάλη χαρά. Προσπάθησα να τα κάνω όσο πιο χαρούμενα διαλέγοντας έντονα χρώματα αλλά και κάποια ρομαντικά για τα μικρότερα κορίτσια. Απολαύστε και το μοντέλο Ειρήνη που μου επεφύλασσε και προσωπική φωτογράφιση!!



Για περισσότερες ιδέες δείτε κι το περσινό splish splash party!!!   

9 σχόλια:

nasia είπε...

Να τα εκατοστήσει το ζουζουνάκι σας και να το χαίρεστε.
Δεν σχολιάζω το πόσο γρήγορα περνάνε τα χρόνια....
Σίγουρα όμως, θα ήθελα να μουν παιδάκι, για να πάρω ένα τσαντάκι από αυτά ως δώρο. Πολλά φιλιά!!!!!

My Little Cosy World είπε...

Να τα εκατοστησει! Να την χαιρεστε και να την καμαρωνετε!

Νίκη είπε...

Χρόνια πολλά στη μικρούλα σας!!
Πολύ όμορφο καλοκαιρινό πάρτι και όλα όσα ετοιμάσατε!
Το πως περνάνε τα χρόνια δεω το συζητώ, εδώ εμείς φτάσαμε να μη θέλουμε πια πάρτι στο σπίτι και να μου λένε ότι θα πάνε με την παρέα τους για κρέπες ή για πίτσα.... εφηβεία, τι να πεις;
Φιλιά πολλά!!

Τριανταφυλλένια είπε...

Όχι μόνο όμορφα, αλλά και οικονομικά!! Είναι ωραίο να έχεις παιδάκια στο πάρτι! Εμείς ακόμη τα περνάμε οικογενειακά! Να σου ζήσει!!

Marie-Anne είπε...

Τι υπέροχο πάρτυ δίπλα στην θάλασσα!!!!!!! Και ο διάκοσμος και οι τσαντούλες είναι σκέτη γλύκα!!!!! Μπράβο και στις δύο σας!!!
Να χαίρεστε την Ειρηνούλα σας, νά'ναι γερό και δυνατό το κουκλί σας!
Φιλάκια πολλά!!!!

Μαρία Έλενα είπε...

Πολύ όμορφα όλα
Φιλάκια ...

Ελένη Φλογερά είπε...

Χρόνια πολλά στην μικρή Ειρήνη, να την χαίρεστε! Να είναι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη!
Πολύ όμορφα όλα αυτά που ετοίμασες, ιδίως οι τσαντούλες!
Καλή εβδομάδα!

Gina-Teta είπε...

Χρόνια πολλά στην μικρή Ειρήνη. Να τα εκατοστησει! Να την χαιρεστε και να την καμαρωνετε!

LitsArt είπε...

Χρόνια πολλά στην μικρή Ειρήνη! Τέλειο το πάρτυ στον κήπο!