Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Βόλτα στις ιταλικές γεύσεις μέσω Jamie Oliver!

Την Πρωτοχρονιά μια έκπληξη πολύ ιδιαίτερη με περίμενε!! Οι δύο καλοί φίλοι Νίκος κι Άρης που βρέθηκαν στην Αγγλία αρχές Δεκέμβρη, μου δώρισαν πετσετούλες κουζίνας με την υπογραφή του Jamie Oliver


Αφού τους έκανα κατήχηση σχετικά με όλα τα εστιατόριά του, εκείνοι διάλεξαν το Union Jacks, το λονδρέζικο εστιατόριο αφιερωμένο στην αγγλική κουζίνα και το Jamie's italian στο Μάντσεστερ.  Καθώς δήλωσαν και οι ίδιο, μούγκριζαν από ευχαρίστηση γευόμενοι τα λαχταριστά τους πιάτα, κρατώντας υψηλή την ποιότητα και τις τιμές προσιτές. Κι επειδή ξέρουν πόοοοοοοσο αφοσιωμένη είμαι στο Jamie, μου έκαναν αυτό το καταπληκτικό δωράκι: πετσέτες ποπ αρτ με το ρετρό θέμα της Vespa, διάφορα σουβέρ και βέβαια καρτούλες από τα καταστήματα. 


Και μιας και σε όλες τις εκδηλώσεις μας πάντα υπάρχει λίγος Jamie, την Πρωτοχρονιά το κεντρικό μας γλυκό ήταν μια πρόταση από το τελευταίο του τεύχος. 


Αυτά τα πυργάκια μαρέγκας, βουτηγμένα σε σοκολάτα ήταν σκέτη απόλαυση. Δροσερά, αέρινα και παραδεισένια! 

Εννοείται ότι κάνω πλάνα κι όνειρα για το πότε θα πάω κι εγώ σε όλα τα εστιατόριά του!!!!        

17 σχόλια:

Dimitra•Counting SΜiLES είπε...

Αχ βαχ και εγώ φανατική Oliverόβια!!! Οικογενειακώς δηλαδή. Καθόμαστε με τα παιδιά και τον χαζεύουμε. Πήρα και το βιβλίο του 30λεπτα γεύματα και έχω κολλήσει! Τα δωράκια σου είναι τέλεια! Πολύ σε ζηλεύω! Μπράβο στα φιλαράκια που στα δώρισαν. Σε αγαπάνε πολύ!
Είχε πάει και ο σύζυγος μου σε ένα εστιατόριο που επιβλέπει ο Jamie στην Ολλανδία στο Άμστερνταμ.

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Εθισμός, καλή μου, εθισμός!!!!!

Χρυσούλα είπε...

Να τα χαρείς τα δωράκια σου!...και σου εύχομαι να τα καταφέρεις και να τα επισκεφτείς όλα τα εστιατόρια του jamie!...
Ευγενία χάρηκα πολύ όταν διάβασα στο σχόλιό σου ότι η ανάρτησή μου επηρέασε θετικά μια απόφασή σου...
Να περνάς όμορφα!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Mε γεια και με χαρά τα δωράκια σου Ευγενία μου!!
Φιλιά πολλά!

EVAGELIA VRETTOU είπε...

αααα, θα με πάρεις κι εμένα μαζί σου όταν πας, ε,ε;;;
ήταν όντως κόλαση αυτά τα μαρεγκάκια....κι έφαγα μόνο ένα...σνιφ...!

manousina είπε...

Τον αγαπάω τον Jamie !!!!!!!

loulou είπε...

Λατρεύω Jamie! Εχω τα περισσοτερα dvd απο εκπομπες και συχνα τα ξαναβλεπω..
ειναι φοβερα μεταδοτικος με πανευκολες συνταγες.

simonmad είπε...

Ο αγαπημένος μου μάγειρας! Μου αρέσει που δεν τα έχει όλα τσάκα-τρίχα στην κουζίνα του, που χρησιμοποιεί και μερικά σκεύη της γιαγιάς του, και κυρίως που δεν φοβάται να λερωθεί και να λερώσει... το απολαμβάνει το παιδί!!! Γίνεται μαγειρική με το μαλλί κάγκελο, ταγιεράκι και μονόπετρο;;;
Καλό Σ/Κ, Ευγενία!

Μαρία Έλενα είπε...

Καλός μάγειρας με όμορφες συνταγές.
Φιλάκια ...

DIMI είπε...

Ευγενία μου είμαι καί εγώ Ολιβερόπληκτη!!Τρελαίνομαι νά τόν βλέπω καί γιά τίς θαυμάσιες συνταγές του!!Στό Σ/Μ,βρίσκω πολλά προιόντα τού Jamie Oliver,καί μπορώ νά πώ είναι καταπληκτικά!!!Οταν πάω Αμστερνταμ θά τό επισκευθώ όπως δήποτε!!Νά χαρής τά δωράκια σου!!Τυχερούλα!!Φιλάκια!!

Unknown είπε...

αγαπαμε τον jamie!!!τυχερουλες!!!

Unknown είπε...

Σκέτη τρέλα τα γλυκάκια σου, υπέροχα τα δωράκια σου!!!!!!!!!

Φιλία είπε...

Μου αρέσει κι' εμένα ο Oliver και οι συνταγές του! Με γεια τα δωράκια σου, να τα χαρείς!!!
Φιλιά πολλά

donkey and the carrot είπε...

Εγώ πήγα στο Fifteen πριν 3 χρόνια. Όχι στην τρατορία, γιατί χωρίζεται σε τρατορία και εστιατόριο... δεν τρελάθηκα. Ήταν...οκ. Παρόλα αυτά έχω δοκιμάσει συνταγές του και κάποιες τις έχω αναρτήσει κιόλας! Τι να πω; Μπορεί να έτυχε! Πάντως είναι γλύκας ο ψευδούλης!!! Τα δωράκια είναι σούπερ! Και τα μαρεγκάκια δείχνουν κολασμένα!

Stone είπε...

Καλή χρονια κορίτσια!!Ευγενια να χαρείς τα δωράκια σου και σου εύχομαι σύντομα να απολαύσεις τις γεύσεις που επιθυμείς απο τα χερια του αγαπημενου σου σεφ!Φιλια, να εχετε μια όμορφη Κυραική!!

mirsini's creations είπε...

Πώ...πώωωω...αυτός ο Jamie..έχει κλέψει καρδιές..!!!! Είναι ωραίο τυπάκι....και ξέρει τα πάντα να φτιάχνει με ένα δικό του ξεχωριστό τρόπο !!!! Άμα ξαναπάω ποτέ Αγγλία θα έχω στο νού μου να πάμε σε κανένα εστιατόριό του !!!! Θα ξετρελάθηκες λοιπόν με τα δωράκια !!!! Καλά...αυτά τα γλυκάκια φαίνονται κολασμένα νόστιμα !!!! Μπράβο σου Ευγενία...χρυσό κορίτσι είσαι !!!!
Ευγενία μουυυυ.....καλή χρονιά σου είπα ;!...δέν σου είπα νομίζω....Κααααλή χρονιά κοριτσάρα...πάνω απ´όλα με υγεία !!!!! Να χαίρεσαι την αδελφή σου ( αστέρια μουυυυυ)...την οικογένειά σου και τους φίλους σου !!!! Και του χρόνουυυυ....να είσαστε καλά και να περνάτε όμορφα...καλές δημιουργίεεεες !!!
( αλήθεια...πότε θα τα πούμε για κανένα καφεδάκι....όποτε μπορείτε..πείτε έ; !! ) φιλάκια πολλάααααα...;o))

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Κορίτσια, όντως τα μαρεγκάκια ήταν πολύ πρωτότυπα. Θα σας δώσω τη συνταγή σύντομα!!!
Μυρσίνη, ωραία ιδέα ο καφές, αν κανονίσετε κάτι πιείτε μια γουλιά στην υγειά μου μιας και θα βρίσκομαι Χιο για κάμποσο ακόμα!