Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Ενα καλοκαιρινό τοπάκι για την Ειρήνη.

Γεια χαρά και πάλι! 

Δύο πατρονάκια (εδώ κι εδώ) αγόρασα στα τέλη Ιουλίου για να φτιάξω από ένα φουστανάκι στην κάθε ανηψιά μου, αλλά λόγω της χρονικής πίεσης τελικώς έραψα το ίδιο πατρόν και στις δύο κι έτσι προέκυψαν τα φουστανάκια της προηγούμενης ανάρτησης

Ωστόσο, πάνω στη φούρια της στιγμής και με διάθεση να μην αφήσω πίσω μου πολλά ρετάλια, έραψα κι ένα τοπάκι για την Ειρήνη με το ρετάλι που περίσσεψε από το ριγέ φουστανάκι της. 

Επί της ουσίας το τοπάκι αυτό αποτελεί το πάνω μέρος από το πατρόν που έμεινε αναξιοποίητο και το οποίο όπως βλέπετε έχει όλη τη λεπτομέρεια στην πλάτη. Είναι άλλωστε κι αυτό που το κάνει ιδιαίτερο. 

Το ράψιμο δεν μου πήρε πολύ χρόνο και οι οδηγίες ήταν και πάλι πολύ κατατοπιστικές. Όπως βλέπετε είναι κι αυτό φοδραρισμένο για να κρύβονται οι ραφές και το άνοιγμα της πλάτης κλείνει με ένα κουμπάκι. 

Η Ειρήνη ξετρελάθηκε με το νέο μπλουζάκι της κι εννοείται ότι με το τέλος των διακοπών θα ράψω κι ένα για την Κωνσταντίνα. Ομολογώ ότι ήδη έχω αγοράσει και λίγο τζιν ύφασμα για να τους ράψω από μια φουστίτσα. 

Πάντως, η Ειρήνη προτίμησε να το συνδυάσει με μια μαύρη παντελόνα για τη χθεσινή μας φωτογράφιση και νομίζω ότι ταιριάζει πολύ! Το look είναι πολύ καλοκαιρινό κι ανάλαφρο!

Καλό Σαββατοκύριακο, 

Ευγενία

3 σχόλια:

Arish είπε...

Has aprovechado muy bien los restos y el top te ha quedado muy coqueto. BESICOS.

Ρένα Χριστοδούλου είπε...

Μα τί όμορφο μπλουζάκι και φουστανακια;
Σίγουρα ξετρελαθηκαν τα κορίτσια σας.
Το πατρόν από πού το αγόρασες ;
Έγιναν υπέροχα . Τώρα να κάνεις για το σχολείο.
Φιλάκια πολλά .

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Γεια σου Ρένα, σ'ευχαριστώ για τα καλα σου λόγια. Στην εναρξη της ανάρτησης εχω βαλει συνδεσμο τα πατρόν απο το ηλεκτρονικό καταστημα που τα αγόρασα.