Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Ευρύχωρη τσάντα με πιέτες για κάθε μέρα: επίσημη φωτογράφιση!

Γεια χαρά σε όλη την αγαπημένη γειτονιά!

Επιτέλους η τσαντούλα για την οποία σας μίλαγα ετοιμάστηκε και φωτογραφήθηκε σε δυο δόσεις λόγω έλλειψης χρόνου του μοντέλου μου. 


Φυσικά και μιλάω για την αδερφούλα μου, η οποία τρέχει να προλάβει τα πάντα έχοντας μέσα στα πόδια της δυο αγαπημένα ζουζούνια! 


Δεν μπορούσα να μην της τη χαρίσω μιας κι εκείνη μου έδωσε απλόχερα μια τεράστια τσάντα γεμάτη υφάσματα.


Οπως σας είχα πει πρόκειται για μια τσάντα της οποίας το πατρόν περιλαμβάνεται σε ένα από τα βιβλία που είχα αγοράσει εδώ και κάποια χρόνια. Ευκολη στην κατασκευή της και με γουστόζικο σχέδιο -μιας και περιλαμβάνει έξι πιετούλες και σούρα στον πάτο της- παίρνει σχετικά λίγο χρόνο για να ραφτεί. 


Το κλείσιμό της απλό, με ένα μαγνητικό κουμπάκι και με ιμάντα που αφαιρείται. Για την κατασκευή του μπορείτε να βρείτε εδώ όλα τα βήματα που ακολούθησα για να τον φτιάξω. 


Η συγγραφέας του βιβλίου παρουσιάζει την τσάντα ως ιδανική για ένα ταξίδι κι έχει δίκιο, αφού χωράει πολλά πράγματα. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι τέλεια για καθημερινή χρήση, ειδικά για μια μαμά που έχει μαζί της παιδιά. Μπουκάλια με νερό, μωρομάντηλα, πιπίλες και διάφορα άλλα μπορεί να τα κουβαλάει με στυλ και να έχει άμεση πρόσβαση σε όλα. 


Αν βλέπω ένα πιθανό αρνητικό είναι η έλλειψη φερμουάρ για μεγαλύτερη προστασία των προσωπικών αντικειμένων, αλλά βέβαια αυτό είναι υποκειμενικό. Άραγε εσείς τί προτιμάτε: τσάντες που οπωσδήποτε κλείνουν με φερμουάρ ή όχι πάντα; 


Το νέο πατρόν μου αρέσει πολύ και μπορώ να το φανταστώ να ράβεται με πολλά και διαφορετικά υφάσματα. Κάτι μου λέει ότι η δεύτερη εκδοχή της δεν θα αργήσει να κατασκευαστεί!! 


Κλείνοντας, να σας πω ότι τις τελευταίες μέρες πειραματίστηκα και με το πρώτο μου σακίδιο, το οποίο με ενθουσίασε. Μιας και προλάβαμε να το φωτογραφίσουμε δεν θα αργήσω να σας το παρουσιάσω!!

Φιλάκια πολλά, 
Ευγενία   

2 σχόλια:

Μarion, είπε...

Πολύ ωραία!!!
Και βολική όντως. Μπράβο :)

Maria είπε...

Τώρα τελευταία που έφτιαξα τσάντες,θα σας τις παρουσιάσω τις επόμενες αναρτήσεις μου,τις επέλεξα χωρίς το φερμουάρ.Η δική σου Ευγενία μου, είναι καταπληκτική μου άρεσε το σχέδιο της με τις πιετες!!!! Φιλάκια!!!