Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Arrows baby boy quilt top

Γεια σας και πάλι!

Όπως βλέπετε, με αφορμή τη μείωση της δουλειάς βγήκαν στην επιφάνεια όλα εκείνα τα projects που τόσο άδοξα κρύφτηκαν εν μέσω χειμώνα λόγω έλλειψης ελεύθερου χρόνου. Κι έτσι, αυτές οι πρώτες μέρες είναι αφιερωμένες στο patchwork και σε όλες εκείνες τις εκκρεμότητες που περίμεναν στωικά τη σειρά τους. 


Αυτό το μοτίβο μάλλον κάτι θα σας θυμίζει. Εκείνο το mini quilt που σας είχα παρουσιάσει εδώ, το οποίο προέκυψε από τα όλα εκείνα τα στοιχεία που χρωματικά δεν μου ταίριαζαν με την κεντρική ιδέα που είχα στο μυαλό μου: ένα πάπλωμα λιτό και μοντέρνο για ένα νεοφερμένο μωρό. Πάνω σ' εκείνο το mini quilt έκανα όλες τις πρόβες μου στη σύνθεση και το καπιτονάρισμα. 


Σιγά σιγά ολοκλήρωσα το quilt top, αγόρασα και το ύφασμα που θα αποτελέσει την πίσω μεριά του παπλώματος και σήμερα είχα την ευκαιρία για φωτογράφιση. 


Ένα χαλαρό πρωινό καφεδάκι στην πόλη παρέα με όλα τα σύνεργα για τις απαραίτητες φωτογραφίες κι έτοιμη η ανάρτηση. 


Πώς σας φαίνεται; Εμένα μου αρέσει που είναι λιτό και τα ζωηρά χρώματα προβάλουν πάνω στο λευκό φόντο. 


Ακόμα με προβληματίζει το καπιτονάρισμα...σκέφτομαι να μην το ρισκάρω πολύ, μιας και θα χαριστεί σ' ένα μωράκι και δε θέλω ν' αποτύχω, να το καταστρέψω την τελευταία στιγμή... Είδατε τί αισιόδοξες σκέψεις κάνω, ε;;

Σας χαιρετώ. Καλό υπόλοιπο Κυριακής να έχετε και να ξεκουραστείτε!


Ευγενία    

5 σχόλια:

idaaidasewing.wordpress.com είπε...

ωραία χαρούμενα και φωτεινά χρώματα επέλεξες και τι ωραίο δώρο να κάνει κανείς σε μωράκι, θα το αγαπάει και θα το χρησιμοποιεί σίγουρα για πολά χρόνια!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Το απλο και το λιτο ειναι αυτο που δειχνει πολύ όμορφα τα χρωματα Ευγενεία μου..και γενικα στο απρο φοντο αναδυκνείονται ακομα πιο ομορφα.. θα περιμενουμε να το δουμε τελιωμενο.. και σιγουρα η μαμα του μωρού θα χαρεί παρα πολύ!!!
Να περνας ομορφα οτι και να κανεις καλοκαιριατικα..φιλακιααα!!!

Maria είπε...

Απαλά,αρμονικά χρώματα πάνω στο λευκό φόντο,δίνουν ξεχωριστές πινελιές στο έργο σου,που είναι ιδανικά για μωράκι!!!
Καλή συνεχεία!!! Φιλάκια!!!

Mia είπε...

Ευγενία μου, κάτι συνέβη και χάθηκε το μήνυμα μου. Λοιπόν στο ξαναστέλνω:
Το mini quilt σου είναι υπέροχο! Μη φοβηθείς το καπιτονάρισμα, φίλη μου, θα απογειώσει την όλη σου δημιουργία. Πάρε ένα ποδαράκι για ελεύθερο καπιτονάρισμα και άρχισε να φτιάχνεις swirls. Θα σε ξετρελάνει το αποτέλεσμα. Πολλά φιλιά, κοπέλα μου.

Μαρία Έλενα είπε...

Πολύ όμορφο
Φιλάκια ...