Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Καλοκαιρινά δωράκια για καλοκαιρινά γενέθλια!

Καλό μήνα εύχομαι σε όλη την μπλογκοσφαίρα!


Μιας κι επιτέλους τελείωσαν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις με το φροντιστήριο ο χρόνος για χόμπι είναι πολύς, γι' αυτό και σήμερα ετοίμασα ένα δωράκι για το γιο των κουμπάρων μας, το Γιώργο. Την Κυριακή γίνεται 2 χρονών και σκέφτηκα να του φτιάξω μια υφασμάτινη θηκούλα για κηρομπογιές και σημειωματάριο σε καλοκαιρινούς τόνους!! 



Ιδανικό δωράκι για να βρίσκεται πάντα μέσα στην τσάντα της μαμάς ώστε την κρίσιμη στιγμή να μπορεί να απασχολήσει τον μικρό της μπόμπιρα με καλλιτεχνικές δραστηριότητες!!!



Αλλά, μιας και είμαστε μέσα στο καλοκαίρι δεν μπόρεσα να αντισταθώ κι έφτιαξα μια μικρή, τσαντούλα με αδιάβροχη φόδρα και για τη μαμά. 



Θέλω να πιστεύω ότι θα της είναι πολύ χρήσιμη όταν θα πηγαίνουν όλοι μαζί για μπάνιο για να βάζει εκεί τα βρεγμένα μαγιό. Κι επειδή δεν ήθελα να είναι εντελώς σκέτη, τη διακόσμησα με δυο ομπρέλες παραλίας με απλικέ και freehand embroidery. 



Φιλάκια και καλό υπόλοιπο εβδομάδας!       

5 σχόλια:

Τριανταφυλλένια είπε...

Έχω να πω πως και τα δύο είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Φτιάχνεις εκπληκτικά πράγματα!!! Τρελάθηκα με τις ομπρελίτσες και με την ετικέτα που έβαλες!!!

Δημιουργία είπε...

Υπέροχα δωράκια με καλοκαιρινό αέρα!

Unknown είπε...


thank you

سعودي اوتو


κυκλάμινο είπε...

Υπέροχα τα δωράκια σου!!!!!!!!!!!!! Φιλάκια

Tante Kiki είπε...

Πανέμορφα τα δωράκια που ετοίμασες!! Τα λάτρεψα!!!!!!
Καλή σου μέρα και καλή εβδομάδα!!