Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Ο Thomas το τραινάκι ταξιδεύει στο Δελβινάκι Ιωαννίνων για μια βάφτιση...

Μαζί του ταξιδέψαμε κι εμείς για να συμμετάσχουμε στη βάφτιση του μικρού Γιώργου! Οι κουμπάροι μας ήταν στην ευχάριστη θέση να βαφτίσουν το παιδί τους σε αυτό το όμορφο χωριό των Ιωαννίνων την περασμένη Κυριακή κι έτσι φίλοι και συγγενείς κατέφτασαν από τη Χαλκίδα, τα Γιάννενα και την Πρέβεζα. Εμείς ξεκινήσαμε τη διαδρομή μας από τη Λευκάδα και σε τρεις ώρες ήμασταν εκεί.


Μας προϋπάντησαν ανθισμένες αφροξυλιές και δε χάσαμε την ευκαιρία να τις φωτογραφίσουμε!!! 


Με το που μπήκαμε στο χωριό βρεθήκαμε μπροστά στην εκκλησία. Ο περίβολος ήταν διακοσμημένος στα γαλάζια. Μπαλόνια, γιρλάντες και τούλια έδεσαν πολύ όμορφα με το τοπίο. Η γιρλάντα που επιμελήθηκα αποκάλυπτε και το όνομα του μικρού, ενώ οι μπομπονιέρες και το κουτί ήταν αφιερωμένα στο γνωστό τραινάκι!!! 




Να και το βιβλίο ευχών που σας είχαμε δείξει σε προηγούμενη ανάρτηση. Γέμισε με ευχές γραμμένες από καρδιάς για να συντροφεύουν το μικρό Γιώργο στην πορεία της ζωής του. 


Μετά το μυστήριο ακολούθησε γεύμα, στρωμένο στο ύπαιθρο για να θαυμάσουμε τη φύση και να αναζωογονηθούμε!!


Η μικρή μας εκδρομή ήταν ευκαιρία να δούμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα από κοντά και να μοιραστούμε μαζί τη χαρά!! Ευχόμαστε στο Γιώργο να είναι πάντα χαρούμενος και γεμάτος ζωή!!!      

5 σχόλια:

Μαρία Έλενα είπε...

Πολύ όμορφα όλα.
Φιλάκια ...

Unknown είπε...

Να ζήσει ο Γιωργάκης!!!
Πολύ όμορφη όλη η διακόσμηση της εκκλησίας, όπως επίσης και το βιβλίο ευχών και ιδιαίτερα η γιρλάντα!!
Καλό σ/κ :)

DIMI είπε...

Πανέμορφα όλα Ευγενία μου!!Ο στολισμός η διακόσμηση αλλά καί τό βιβλίο εύχων,όλα υπέροχα!!Νά ζήσει ο μικρός Γιωργάκης!!!Καλό Σ/Κ!Φιλάκια!!

Marie-Anne είπε...

Καλοφώτιστος να είναι ο μικρός!! Πολύ ωραία όλα τα της βάφτισης!
Η αφροξυλιά μου αρέσει πολύ και μου θυμίζει τον κήπο της γιαγιάς μου!
Καλό Σαββατοκύριακο!!!!

Nouli είπε...

Πολύ ωραία όλα! Το βιβλίο των ευχών είναι χίλιες φορές καλύτερο απ' αυτά της αγοράς. Μπράβο στη χρυσοχέρα νονά, πάντα άξια! Να ζήσει ο μικρός Γιωργάκης!