Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Σε διάθεση καλοκαιρινή...

Το καλοκαίρι μπορεί θεωρητικά να είναι σχετικά μακρυά αλλά με αυτές τις θερμοκρασίες πώς να μην παρασύρομαι και να σκέφτομαι θάλασσες, κύματα κι ανεμελιές! Ήδη βάλαμε μπρος τα πικ νικ στην παραλία για να μπαίνουμε στο κλίμα. 


Και τί θα ήταν το καλοκαίρι χωρίς ένα ριγέ τσαντάκι σε τόνους θαλασσί;; Έτσι, λοιπόν χθες δοκίμασα ένα νέο πατρόν για τσαντάκι που το είχα ζηλέψει εδώ και καιρό. Συνδύασα γρήγορα γρήγορα το ριγέ ύφασμα με ένα πολύ ιδιαίτερο της Art Gallery Fabrics και μετά έκοψα τα σχέδια του πατρόν σε χαρτί. Το κόψιμο των υφασμάτων και το κόλλημα της καρίνας μου πήρε μια ολόκληρη ώρα και ήδη ο αυχένας είχε αρχίσει να κουράζεται. Μετά όμως άρχιζε το διασκεδαστικό κομμάτι της συναρμολόγησης δοκιμάζοντας κάποιες νέες τεχνικές. 


Το τσαντάκι με αυτό το ιδιαίτερο πατρόν έχει δύο τσέπες με φερμουάρ ενώ το καπάκι κλείνει με δύο μεταλλικά κουμπιά. 


Οι διαστάσεις του είναι πολύ βολικές για μένα που δεν προτιμώ τις μεγάλες τσάντες: μήκος 21 εκ, ύψος, 17,5 εκ. και βάθος 6 εκ. Ιδανικό για τα κουβαλάω τα απαραίτητα και να βγαίνω για βόλτα. 


Την επόμενη φορά που θα το ξαναφτιάξω δεν θα παραλείψω να προσαρμόσω και λουράκι για να κρεμιέται χιαστί στο σώμα ή στον ώμο.  


Τέλος, τις προάλλες έκανα και το πέρασμά μου από την Χειροτέχνικα. Η απόλυτη χαρά για τα κορίτσια που ασχολούνται με το ντεκουπαζ, το scrapbooking και το κόσμημα. Χάρηκα που είδα ελληνική εταιρία να πιάνει τον παλμό της Ελληνίδας crafter και να λανσάρει τα δικά της αντίστοιχα προϊόντα γι' αυτούς τους τομείς. Ελπίζω να είναι ποιοτικά και οικονομικά για ν' αγαπηθούν απ' το κοινό. Εσείς πήγατε; Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον;;

Φιλάκια και να περνάτε καλά!!
Ευγενία        

13 σχόλια:

Νίκη είπε...

Ωραίο και σε πολύ γλυκό χρώμα!! Ε, με τέτοιον καιρό είναι να μην φεύγει το μυαλό και να φτάνει ήδη στο καλοκαίρι;
Φιλιά πολλά!!

Δημιουργία είπε...

Μυρίζει καλοκαιράκι η τσάντα σου, τα χρώματα της πολύ όμορφα και ταιριαστα.

My Little Cosy World είπε...

Πανέμορφη τσάντα Ευγενία! Μπράβο χρυσοχερα!

Katrina είπε...

Αχ είναι πανέμορφο τι να πω κοριτσάκι μου μπράβο σου!!!!!!!!

Γεωργία(keywoman.blogspot.gr) είπε...

Πόσο!Μα,πόσο καλοραμμένο!!!!Ποιο πατρόν είναι;

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Κορίτσια ευχαριστώ για τα σχόλια. Το πατρόν το βρήκα στο etsy.com, στο michellepatterns και το σχέδιο λέγεται aster wristlet.

Άννα είπε...

Με γεια! Πανεμορφο και όντως καλοκαιρινό!

nikol είπε...

Εξαιρετική η καλοκαιρινή σου τσάντα Ευγενία και μου αρέσει πολύ το ριγέ ύφασμα !!
Στην Χειροτέχνικα δεν πρόλαβα να πάω και χαίρομαι που είδες Ελληνικά προιόντα !!
Τα φιλιά μου

Χαρά Θεοδωρίτση είπε...

Ευχομαι σύντομα να το χρησιμοποιήσεις ΅Ευγενία μου.Οντως πολύ όμορφο και ιδιαίτερο!
Οσο για τη ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΑ,μια κι έτυχα είπα να πετύχω χαχαχαχα και το ευχριστήθηκα πάρα πολύ,αν και κατά γενική ομολογία ήταν μικρότερη σ εεκθέτες απο του Φθινοπώρου.Εγω πάντως την καταευχαριστηθηκα!
Φιλάκια πολλά

Marie-Anne είπε...

'Ομορφο το τσαντάκι σου Ευγενία μου!! Και μου αρέσει πολυ το γαλάζιο ριγέ ύφασμα!!!
Καλοφόρετο να είναι! Αυτή την φορά, δεν τα κατάφερα να πάω στην Χειροτέκνικα, αλλά την ελληνική εταιρεία την είχα δεί και στην προηγούμενη. Μόνο που δεν είχαν φτιάξει ένα δικό τους site με e-shop. Άλλαξε κάτι από τότε μήπως?
Φιλάκια πολλά!!!

Φιλία είπε...

Καλοφόρετο το όμορφο τσαντάκι σου και να το χαρείς σε όλες τις εξόδους σου... είναι και πολύ πρακτικό. Πανέμορφα υφάσματα, φωτεινά και καλοκαιρινά!
Φιλάκια

Δέσποινα είπε...

Αυτά τα τσαντάκια σου, μα να μου αρέσουν όλα;Να μη δω ένα και να πω "ε, εντάξει...", όλα με ενθουσιάζουν!Διαλέγεις υπέροχα υφάσματα!

Μαρία Έλενα είπε...

Πολύ όμορφη η τσάντα
Φιλάκια ...