Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Καλλιτεχνικά παντρέματα!

Είχα καιρό ν' ασχοληθώ με τη βιβλιοδεσία, αλλά τα πινέλα και η ατλακόλ σ' ένα βαζάκι από μερέντα ήταν όλο αυτό το διάστημα καταχωνιασμένα και με περίμεναν. Έτσι, πριν τρεις εβδομάδες μου δώθηκε η ευκαιρία να πάω στο εργαστήρι και να αρχίσω τα πασαλείμματα και τις πρόβες. Από κοντά κι ο δάσκαλος να μου θυμίζει τις λεπτομέρειες... 


Αποφάσισα να φτιάξω ένα μικρό σημειωματάριο με χαρτιά 10x14 εκ. μιας και τα χρησιμοποιώ πολύ. Όμως το εξώφυλλο μου φαινόταν πολύ σκέτο για τα γούστα μου και μεταξύ μας αφορμή έψαχνα για να φτιάξω ένα υφασμάτινο κάλυμμα. 


Έτσι, πάνω στον κλασσικό, ουδέτερο καμβά μου άρχισα να απλικάρω cupkaces, να μπερδεύω δαντέλες και να "γράφω" μικρά μηνύματα! 



Το κάλυμμά μου, το οποίο είναι πολύ εύκολο στην κατασκευή, ταίριαξε γάντι με το σημειωματάριο και περιμένω πώς και πώς για να το χρησιμοποιήσω. Μικρό δώρο στον εαυτό μου!! 



Στο μεταξύ ήδη φτιάχνω στο μυαλό μου λίστες με δουλειές για το Πάσχα, μιας κι έχω μεγαλεπήβολα πλάνα, που μόνο σε μπελάδες θα με βάλουν!! Για όλα αυτά ευθύνεται το νέο περιοδικό του Jamie Oliver, το οποίο είναι γεμάτο με εξαιρετικές ιδέες!!! Ήδη είμαι σε αναζήτηση φόρμας για σοκολατένια αυγά και τα υλικά με περιμένουν πάνω στον πάγκο για δοκιμή ντόνατς!! Ας όψεται ο ερχομός του βαφτιστηριού...    

    

10 σχόλια:

DIMI είπε...

Καλησπέρα Ευγένια μου!!
Πανέμορφο καί όμορφα φτιαγμένο τό σημειωματάριό σου!!Καί τί ώραία πού τό στόλισες!Δές εδώ μπορεί νά βρείς φόρμα γιά τά σοκολατένια αυγά πού θέλης νά φτιάξεις!!Καλή εβδομάδα!!Φιλιά!!

http://www.silikomart.com/home_silikomart_en.html

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ, Δήμητρά μου για τη διεύθυνση. Τρέχω να εξερευνήσω!!

Σοφία είπε...

Ευγενία μου, τα cupcakes σου με έχουν ξετρελλάνει
σε όλες τους τις εκδοχές !!
Φιλάκια

Σοφία είπε...

Ευγενία μου, τα cupcakes σου με έχουν ξετρελλάνει
σε όλες τους τις εκδοχές !!
Φιλάκια

ΕΛΕΝΑ είπε...

Το σημειωματάριο πανέμορφο, να το χαρείς!!!
Οσο για το Πάσχα, είμαι σίγουρη ότι θα φτιάξεις υπέροχα πράγματα, όπως πάντα!
Φιλιά, καλή βδομάδα!

Marie-Anne είπε...

Καλησπέρα Ευγενία μου! Άργησα να περάσω από το όμορφο σπιτάκι σου αλλά αποζημιώθηκα από τις πρόσφατες αναρτήσεις σου! Γνώρισα τις ύπέροχες λαλάδες και την ιστορία τους, θαύμασα τις προσπάθειές σου στο κέντημα μηχανής - πολύ ενδιαφέρον- και τί όμορφα τα cupcakes!!- την βιβλιοδεσία! Το κάλυμμα έγινε πανέμορφο! Καλή συνέχεια με τα σοκολατένια σου αυγά...θα περιμένω να τα θαυμάσω!
Πολλά φιλάκια και καλή εβδομάδα!

Tante Kiki είπε...

Καλησπέρα Ευγενία μου, είναι πανέμορφο το σημειωματάριο που στόλισες και δημιούργησες!!!
Καλή εβδομάδα1

Μαρία Έλενα είπε...

Πολύ όμορφο το σημειωματάριο.
Φιλάκια ...

κυκλάμινο είπε...

Το σημειωματάριο τέλειο!!! Ήταν να μην αρχίσεις να κεντάς γράμματα!!!!! Καλό μήνα Φιλιά

Pepi είπε...

Τέλειο το σημειωματάριο, Ευγενία!!!