Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Πωλούνται χειροποίητα γύψινα κουνελάκια ιδανικά για μπομπονιέρα

Καλό μήνα φίλοι μας! Ημερολογιακά, η Άνοιξη ξεκίνησε και παρά τα γνωστά τερτίπια του Μάρτη, η διάθεση όλο και θα ανεβαίνει καθώς ο καιρός θα ομορφαίνει.

Η Άνοιξη και το Καλοκαίρι είναι οι πλέον κατάλληλες εποχές για γάμους και βαφτίσεις κι αν πρόκειται να βαφτίσετε το μικρούλι σας, ίσως σας ενδιαφέρει η σημερινή μας ανάρτηση.

Πρόκειται για 120 γύψινα κουνελάκια που έφτιαξε η χρυσοχέρα φίλη μας, Λίτσα με τα χεράκια της και επιμελήθηκε το βάψιμό τους με πολύ λεπτομέρεια. Μπορούν να μετατραπούν σε τέλειες κρεμαστές μπομπονιέρες, μιας και έχουν τρυπούλα για να περαστούν κορδόνια της αρεσκείας σας. Είναι σε κίτρινο χρώμα, ώστε να μπορούν να ταιριάζουν τόσο σε αγορίστικη όσο και σε κοριτσίστικη βάφτιση και η επιφάνεια τους είναι περασμένες με ελαστική κόλλα για μεγαλύτερη αντοχή και λούστρο. Οι διαστάσεις τους είναι 11 εκ x 11,5 εκ (αρκετά μεγάλες).

Τα κουνελάκια είναι ετοιμοπαράδοτα και μαζί με τα 120 τεμάχια, θα λάβετε και ακόμη 50 δώρο, τα οποία όμως φέρουν μικροατέλειες, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανεπιφύλακτα, ή να αντικαταστήσουν κάποια από τις 120 σε περίπτωση ατυχήματος.

Το κόστος τους είναι 120 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες και για το πώς θα τις αποκτήσετε, επικοινωνήστε με τη Λίτσα, στο τηλέφωνο: 697 250 88 15.





5 σχόλια:

Gina-Teta είπε...

Καταπληκτικά, τυχερή όποια πρόκειται να βαφτίσει το ζουζούνι της!!!

DIMI είπε...

Πολύ όμορφα Ευγενία μου!!Μέ τό καλό νά πουληθούν!!Φιλιά!!

Tante Kiki είπε...

Πολύ όμορφα Ευγενία μου!!!

Marie-Anne είπε...

Πολύ γλυκούλια τα κουνελάκια της φίλης σου!!
Φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο!!

Μαρία Έλενα είπε...

Είναι πολύ όμορφα
Φιλάκια ...