Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Το ροζ παπλωματάκι της Λυδίας: επίσημη φωτογράφιση!

Λιακάδες μας έταξε ο Αρναούτογλου το Σαββατοκύριακο κι έτσι έγινε. Πήραμε κι εμείς τις ραχούλες και τα λαγκάδια για να κάνουμε φωτογράφιση αλά αμερικάνικα! Φορτώσαμε φωτογραφικές, τρίποδες, καρεκλάκι ξύλινο και τρέχαμε στις όμορφες εξοχές του Ηρακλείου. Και να 'σου κάτι ωραία αμπελοτόπια και χωραφάκια με ελιές και να' σου όμορφες πρασινάδες. 


Βρήκαμε μια όμορφη μεριά κι αρχίσαμε τη φωτογράφιση. Μεγάλη η χάρη του παπλώματος, τέτοια φωτογράφιση δεν είχαμε ξανακάνει. 




Το βάλαμε πάνω στα κλαριά, το κρατήσαμε ψηλά στη μέση του λιβαδιού, το βάλαμε πάνω στο καρεκλάκι... 



Είχε το γούστο του, δεν το κρύβω. Άλλωστε, με τέτοια λιακάδα ποιός θα ήθελε να μείνει κλεισμένος μέσα στο σπίτι!! 


Να λοιπόν και περιβόητη πίσω όψη. Με τις λωρίδες που μου είχαν περισσέψει έφτιαξα δύο παράλληλες ευθείες να διατρέχουν οριζόντια το πάπλωμα. Έτσι, για να σπάσει η μονοτονία και να έχει δυο όψεις, την επίσημη και την ανεπίσημη, που θα κάνει τη μικρή έκπληξη!! 


Επίσης, με το καρώ ύφασμα και τις εναπομείνασες λωρίδες έφτιαξα κι ένα ρηχό καλαθάκι. Πάντα χρήσιμα δεν είναι;; Είτε για πάνες, είτε για παιγνίδια και μικροπράγματα. Το καπιτονάρησα με απλές, ευθείες στις 45 μοίρες και η καθεμιά έχει απόσταση από την άλλη 2 ίντσες. 
  


Να και ποιός κρύβεται πίσω από τις μαγικές εικόνες του αιωρούμενου παπλώματος!!! Ευχαριστώ Βασίλη για τη βοήθεια!


Έτοιμο λοιπόν το σετάκι μου για τη μικρή Λυδία! Χθες το βράδυ έφτιαξα και το σάντουιτς από το νέο μου patchwork project οπότε αναμείνατε στις οθόνες σας για νέο παπλωματάκι!!!! 

Καλή βδομάδα σας εύχομαι. Εδώ ο ήλιος μας ζεσταίνει και μας φτιάχνει τη διάθεση. Ελπίζω και στις δικές σας πόλεις!

Φιλάκια πολλά, 
Ευγενία 

11 σχόλια:

Maria είπε...

Πόσο όμορφα είναι τα συναισθήματα που νοιώθεις κάνοντας την φωτογράφηση της δημιουργίας σου{ότι κι αν είναι αυτή},μέσα στην καταπράσινη φύση.Προσωπικά τρελαίνομαι.....
Τα έργα σου είναι πανέμορφα και μέσα από την ομορφιά της φύσης αναδεικνύονται ακόμη περισσότερο! Καλή συνεχεία!!! Φιλάκια!!!

nikol είπε...

Πολύ τη χάρηκα τη φωτογράφιση Ευγενία μου πρώτον γιατί το παπλωματάκι της Λυδίας είναι υπέροχο , δεύτερον γιατί η εξοχικές φωτο είναι χάρμα και φάνηκαν τόσο όμορφα τα χρώματα αλλά και επειδή το παπλωματάκι θα πάει στη μικρή Λυδία που έχει ίδιο όνομα με την μικρή μου εγγονούλα!!!Καλή εβδομάδα με πολλά φιλιά

Νίκη είπε...

Είναι τόσο όμορφο και ανοιξιάτικο το παπλωματάκι που του άξιζε μια ανάλογη φωτογράφιση! Αλλωστε πάντα είναι καλοδεχούμενες οι αφορμές για βολτούλες στη φυση αυτη την εποχή!
Φιλιά πολλά!!

Nouli είπε...

Τυχερούλα η μικρή Λυδία που θα σκεπάζεται με αυτή την ομορφιά!

Αξιοθαύμαστα είναι και τα δύο, το πάπλωμα και το ασορτί καλαθάκι.
Όσο για την εκδρομή στην εξοχή, ήταν ό,τι έπρεπε για να τα ανδείξει και τα δύο.

Εσύ συνέχισε με το επόμενο project όσο εμείς ανυπομονούμε να το δούμε τελειωμένο!

el.mar είπε...

Πολύ όμορφο και γλυκούλι!! Μπράβο!! Όση είναι η χαρά της δημιουργίας άλλη τόση νομίζω είναι και για την φωτογράφιση με υπέροχο καιρό!!

Tante Kiki είπε...

Τί όμορφη φωτογράφιση για ένα τόσο όμορφο, κουκλίστικο πάπλωμα!! Περάσατε πανέμορφα!
Φιλιά!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Νομιζω οτι έκανα καλά Ευγενια μου που περιμενα τελειωσεις το παπλωματακι της Λυδίας για να το απολαυσω ολοκληρωμενο..αν και καποια ψιλοκρυώματα με κράτησαν λιγο μακρυα απο το μπλοκιν.. ειδα ομως μαζεμενες και τις δυο σου αναρτησεις.. οποτε ειχα να θαυμασω περισσοτερα.. χα..χα τελειο εγινε το παπλωματακι Ευγενία μου..αλλα και η εξοχή βοηθησε την φωτογραφηση του... αλλα εκει που θα πραβο ειναι του Βαιλη που ηταν ο αφανης ήρωας..χα..χ.α ευτυχως και τον ανεδειξες με την τελευταια φωτογραφία..!!!χα..χ.α να περνας ομορφα οτι και να κάνεις φιλη μου.. περιμενουμε και τα υπολοιπα... καλη εβδομαδα να έχετε φιλακιααα!!!

Άννα είπε...

Υπέροχη φωτογραφιση, υπεροχο παπλωμααααα!

Γεωργία(keywoman.blogspot.gr) είπε...

Υπέροχο το πάπλωμα,απλό και πανέμορφο!Αλλά η καλύτερη φωτογραφία είναι η τελευταία!!!!Ρε,τον ταλαίπωρο,τι τραβάει...χαχα!!!!!

Ρένα Χριστοδούλου είπε...

Κουκλιστικο το παπλωματακι της Λυδίας σας,Ευγενία μου.
Το πράσινο κι ο ήλιος το απέδειξαν πολύ.
Χαλάλι ο κόπος.
Έτοιμος και για ιπτάμενο χαλί ο Βασίλης 😆
Καλή συνέχεια.
Φιλάκια πολλά.

Μαρία Έλενα είπε...

Πολύ όμορφη η φωτογράφηση
Φιλάκια ...