Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Μικρές κατασκευές για την πρώτη επέτειο των κουμπάρων μας!



Γεια σας και πάλι! Επιστρέψαμε πριν από λίγο από τη Χαλκίδα, έχοντας περάσει ένα γεμάτο και δημιουργικό διήμερο με αφορμή την πρώτη επέτειο γάμου των κουμπάρων μας κι εμείς επιμεληθήκαμε λίγα, μικρά και χειροποίητα δωράκια γι' αυτούς!


Τους ετοιμάσαμε μια ευχετήρια κάρτα για να τους ευχηθούμε και γραπτώς τις ευχές μας. Εντάξει, δεν είμαστε και άσσοι του scrapbooking...αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα ήταν αξιοπρεπές!!!Για δείτε το εξώφυλλο, το εσώφυλλο και μια διακοσμητική φάσα, που χρησιμοποιήσαμε.




Μετά ετοιμάσαμε μια συσκευασία δώρου γεμάτη κουλουράκια, που μας είχε παρουσιάσει η Ευδοκία στο ilovescrαpbook. Αυτό ήταν πιο περιπετειώδες, γιατί αφού φτιάξαμε πρώτα τη βάση, καταλάβαμε ότι το περιμετρικό χαρτί μας ήταν μικρότερης διάστασης από αυτό που έπρεπε! Στο σημείο αυτό τα όνειρά μου προσωπικά κατέρρευσαν, αλλά ο καλός μου Βασίλης σκέφτηκε μια πατέντα και φτιάξαμε ένα νέο χαρτί χρησιμοποιώντας δυο διαφορετικά σχέδια! Αποτέλεσμα, το κουτάκι να έχει τις αντικριστές έδρες όμοιες! Βέβαια, εμείς δε διαθέτουμε εξαρτήματα ειδικά και ο χρόνος μας πιέσε, οπότε κάναμε αρκετές περικοπές στην τελική μορφοποίηση της συσκευασίας...Θα βελτιωθούμε την επόμενη φορά, το υποσχόμαστε.





τελικά την κορδέλα την αλλάξαμε τελευταία στιγμή με μια καρώ σε ροζ-λευκό




Και για το τέλος, ετοιμάσαμε κι ένα γλυκάκι, για να είναι πάντα η ζωή τους γλυκιά! Ξέρετε, εκεινη τη σοκολατένια αμαρτία, που σας έχουμε ήδη παρουσιάσει σε προηγούμενη ανάρτηση. Μόνο που αυτή τη φορά τη διακοσμήσαμε με ροζ τρούφα, για να έχει και την τσαχπινιά της.







Τα δώρα μας άρεσαν πολύ κι εμείς το ευχαριστηθήκαμε ακόμη περισσότερο. Οσο για σας, μείνετε συντονισμένοι γιατί αύριο έχουμε την κλήρωσή μας. Για να δούμε ποιοί θα είναι οι τυχεροι!!!!

10 σχόλια:

showgirl είπε...

Πολύ όμορφα όλα αυτά!!!!
Μπράβο σας!!!!!
Συνεχίστε έτσι με όμορφες κατασκευές!
Καλή εβδομάδα!

Ειρήνη είπε...

Αχ!αυτή η σοκολατένια αμαρτία...σλουρπ!!
Υπέροχα όλα!!!Αυτά τα τσαντάκια θέλω να τα δοκιμάσω κι εγώ σύντομα..Τα έχω βάλει εδώ και καιρό στο μάτι!!!
Φιλιά!!

Lefkothea είπε...

αχ τι ομορφα δωρακια...μπορω να γινω κι εγω κουμπαρα σας...χιχιχιχι...φιλακιαααα

Dizzy button είπε...

Τι όμορφα δωράκια που ετοιμάσατε...Μπράβο για την υπέροχη δουλειά σας! Για το γλυκό δεν το συζητώ...σκέτος πειρασμός αυτή η σοκολάτα!!! Καλή σας μέρα!!!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Μα τι όμορφα δωράκια!! Μπράβο κορίτσια!!
Καλή βδομάδα και στις δυο σας!

Ευαγγελία Βλασσοπούλου είπε...

Πολύ καλή η κίνηση σας.Οι κουμπάροι είναι από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα!

mirsini's creations είπε...

Γεια σου Ευγενια μου! Τι κανεις; Απ'οτι βλεπω συνεχιζεις να εισαι πολυ δημιουργικη!! Εσυ δεν εισαι Λευκαδα με το αδερφι; Πηγατε Χαλκιδα ομως !! Πολυ ωραια θα περασατε και με τετοιο καιρο που εχει!! Χαθηκα κι εγω για λιγο και ετσι τωρα που βρηκα χρονο διαβασα και τις προηγουμενες αναρτησεις σου! Αυτη με τα πανεμορφα λουλουδια απο την ανθοκομικη στο Γουδι και τις πληροφοριες για τα λουλουδια του καλοκαιριου πολυ μου αρεσε και η αλλη με τη συνταγη για παπουτσακια μου ανοιξε την ορεξη, οπως και η σοκολατινα σας με την ροζ τρουφοκαρδια :οP...τα θελω τωρα! Να ειστε και να περνατε καλα κοριτσια για σπιτι!!! Πολλα φιλια! :ο)

Νίκη είπε...

Να ζήσουν ευτυχισμένοι μαζί ως τα βαθιά γεράματα!!!
Τα δωράκια σας τέλεια.Γλυκάκι έμεινε να τσιμπήσω λιγάκι;

eudokia είπε...

απο που να αρχισω; η καρτα ειναι φανταστικη!! το τσαντακι σας βγηκε πολυ καλο!!! και μπραβο σας που ειστε δημιουργικοι και ξεπερασατε τα εμποδια και το αποτελεσμα σας δικαιωσε!!χαιρομαι πολυ που σας αρεσε!
οσο για το γλυκο...αυτο μου ειναι πολυ δυσκολο να το σχολιασω γιατι ειμαι σε διατροφη...κλαψ!

ΕΛΕΝΗ είπε...

Μπράβο σας κορίτσια τα δωράκια που ετοιμάσατε είναι πολύ όμορφα!