Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Δημιουργικό ράψιμο!

Το Σάββατο που μας πέρασε ήταν αφιερωμένο στη φωτογράφιση του παπλώματος με την καρδιά. Είχαμε σκεφτεί ότι θα ήταν ωραίο να το φωτογραφίζαμε σε μια αμμουδερή παραλία, να μπορούμε να το ακουμπήσουμε και κάτω χωρίς ενδοιασμούς και να έχουμε και φόντο τη θάλασσα. Βέβαια ο καιρός μας τα χάλασε, γιατί φυσούσε τόσο πολύ που το πάπλωμα απογειωνόταν. Ελάχιστες οι αξιοπρεπείς λήψεις, γι' αυτό και μετά από λίγο εγκαταλείψαμε την κάθε προσπάθεια. Η φωτογράφηση αναβλήθηκε για κάποιο άλλο Σαββατοκύριακο...



Ωστόσο, βρήκαμε την ευκαιρία να φωτογραφίσουμε κι άλλα πραγματάκια που είναι φτιαγμένα εδώ και δυο μήνες κι ανέμεναν καρτερικά τη σειρά τους. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να φτιάξω πιάστρες για την κουζίνα μας για ν' αντικαταστήσω τις υπάρχουσες που πλέον έχουν αρχίσει να φθείρονται. 


Έτσι, πρώτα έφτιαξα αυτό το διπλό γάντι χρησιμοποιώντας κάποια πολύ αγαπημένα μου υφάσματα. Το ρέλι το έφτιαξα μόνη μου από καρώ ροζ ύφασμα και ταίριαξε ....γάντι με τα υπόλοιπα. 


Ήταν πολύ εύκολο στην κατασκευή και τώρα ανυπομονώ να το πλύνω και να το κρεμάσω κι επισήμως στην κουζίνα μου, ελπίζοντας ότι θα είναι εξυπηρετικό. 


Επίσης, έκανα άλλο ένα σετάκι στους αγαπημένους μου μπλε τόνους κι αυτή τη φορά ακολούθησα το πατρόν που είχα χρησιμοποιήσει κι εδώ


Κι εδώ το ρέλι το έφτιαξα ακολουθώντας τον αγαπημένο μου τρόπο και πραγματικά είμαι πολύ ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα. Πολύ το ευχαριστήθηκα που έραψα κάτι και για το σπίτι μας μιας και τις περισσότερες φορές ράβω πραγματάκια για άλλους. 


Να, τώρα δα σκεφτόμουν τί να φτιάξω για τα ανιψάκια που θα τα συνταντήσουμε με αφορμή τα Χριστούγεννα. Είχα πάρει από καιρό κάτι χαριτωμένα χριστουγεννιάτικα υφάσματα τα οποία παραμένουν αναξιοποίητα λόγω του φόρτου εργασίας στο φροντιστήριο, μα ελπίζω να καταφέρω να φτιάξω κάτι έστω και την τελευταία στιγμή...ως συνήθως! 

Σας αποχαιρετώ κι εύχομαι σε όλους τους εορτάζοντες χρόνια πολλά και καλά!
Ευγενία  

5 σχόλια:

DIMI είπε...

Καλημερα Ευγενία μου!!
Καλα...η φωτογράφηση στην παραλία ολα τα λεφτά!!!
Και απο οτι μπόρεσα να δω το πάπλωμα έγινε σούπερ!!
Πολυ όμορφες όλες οι πιάστρες που έφτιαξες!!Πολυ γουστοζικες!
Ελπίζω τα ισπανικά γλυκίσματα να σου πέτυχαν!!
Καλη εβδομάδα!!Πολλα φιλιά!!

Δημιουργία είπε...

Τα έργα σου είναι τόσο καλοφτιαγμενα και ομορφα που με ότι καιρό και αν τα φωτογραφίσεις δεν έχει σημασία.

Nouli είπε...

Αχ αυτός ο αέρας!
Σε απέτρεψε από το να μας δώσεις λεπτομέρειες από το έργο σου, που τόσο ανυπόμονα περίμενα να δω.....
Από το λίγο ωστόσο που είδα, πρόκειται για θαυμάσιο δημιούργημα!!!
Γεια στα χέρια σου!!!

Μαρία Έλενα είπε...

Είναι πολύ όμορφα όλα
Φιλάκια ...

Gina-Teta είπε...

Τέλεια δουλειά όπω πάντα βεβαια!