Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Υφασμάτινες θηκούλες για κηρομπογιές!

Καλημέρα, καλημέρα!

Εν μέσω Αποκριών βρισκόμαστε σε δημιουργικό οίστρο, αφού η Ευαγγελία ετοίμασε μια υπέροχη αποκριάτικη φορεσιά για την Ειρήνη κι εγώ όλο και κάτι σκαρώνω για το Βασίλη και την αφεντιά μου! Αν και στη Χίο τα δρώμενα είναι πολύ υποτονικά αυτή την περίοδο ευελπιστούμε να το ρίξουμε έξω και να μασκαρευτούμε κι εμείς!!


Κι αφού αυτή την περίοδο είναι η μανούλα εδώ, κατάφερα κι εγώ να ξεκλέψω πολύ χρόνο και να ασχοληθώ με την αγαπημένη μου ραπτομηχανή, απαλλαγμένη από νοικοκυριό! Αυτό το διάστημα έφτιαξα κάμποσες θήκες για κηρομπογιές για το Etsy μας αλλά και organizers για τσιμπιδάκια. 


Να, λοιπόν, τι προέκυψε όλες αυτές τις μέρες απ' το μικρό μου εργαστήριο! Προσπάθησα να κάνω διάφορους συνδυασμούς και να χρησιμοποιήσω αγαπημένα prints με chevron και πουά υφάσματα σε υπέροχους χρωματισμούς. Και βέβαια, οι αδυναμίες δεν κρύβονται κι ομολογώ ότι το θαλασσί chevron είναι το αγαπημένο μου αυτή την περίοδο και με δυσκολία προσπαθώ να αυτοπεριοριστώ!!!




Φιλάκια πολλά και καλές Απόκριες!!   

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα! Θα ήθελα να σας ρωτήσω, επειδή δεν έχω ίδεα πως γίνονται οι παραγγελείες από το etsy, αν θα μπορούσα να παραγγείλω κάποια πραγματάκια με άλλον τρόπο.
Ευχαριστώ πολύ

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία. Επίλεξε το αντικείμενο που σε ενδιαφέρει στο etsy μας και πάτα το κουμπάκι ask a question (δίπλα στην τιμή), αφήνοντας το μήνυμά σου. Με χαρά θα σου δώσουμε τις πληροφορίες που θες!

Rena είπε...

Πολύ όμορφα και πρακτικά!!!!
Φιλάκια!!!

Mαρία Γεωργακού είπε...

αχ αυτη η ραπτομηχανη είναι εθιστική, προσπαθω και εγω να βρω χρονο να την ανοιξω αλλα που. Μην νομιζεις ειμαι ασχετη με τα ραπτικα αλλα ειναι τοσο χαλαρωτική. Μεχρι να το πετυχω απολαμβανω τις δημιουργιες σας

Ευαγγελία Βλασσοπούλου είπε...

Είναι πολύ όμορφα

Pepi είπε...

Πανέμορφα σχέδια και χρώματα!!! Γεια στα χέρια σου!!

DIMI είπε...

Πολύ όμορφες οι θήκες σου Ευγενία μου!!Μέ χαρούμενα χρώματα καί υφάσματα!!Μπράβο!!

Τριανταφυλλένια είπε...

Πάρα πολύ όμορφα! Μου άρεσε ιδιαίτερα η λεπτομέρεια με το λαστιχάκι!

Γεωργία(keywoman.blogspot.gr) είπε...

Πολύ γουστόζικες!!!!Μπράβο σας!

Tante Kiki είπε...

Καλημέρα!!! Μα ειναι τόσο υπέροχες οι θήκες σου!!!! Πρακτικότατες!!!!
Φιλιά και καλά κούλουμα Ευγενία μου!!