Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...





Αγαπητοί φίλοι μας, 
πείτε μας τα ξέρατε εσείς όλα αυτά ή εμείς ζούμε σε άλλο κόσμο;

Να το πάρω από την αρχή το πράγμα και να πω ότι εγώ απλώς ένα θέμα ήθελα να αναρτήσω σχετικά με τις εκπτώσεις της περιόδου που διανύουμε. Πήρα κάποια περιοδικά μόδας για να τεκμηριώσω τις πληροφορίες μου, μα δεν ενθουσιάστηκα και τόσο γιατί ήταν εκδόσεις του Γενάρη και μίλαγαν ακόμα για τα Χριστούγεννα…! 



Έτσι λοιπόν, σκέφτηκα για άλλη μια φορά να καταφύγω στο αγαπημένο διαδίκτυο, να ψάξω κάτι σχετικά με το “Gossip girl” styling, που είναι τόσο μόδα, να αφουγκραστώ τον παλμό της αγοράς, βρε παιδί μου και όταν πήγα στο google και άρχισα να πληκτρολογώ «εκπτώ…» βλέπω ξαφνικά «εκπτωτικά κουπόνια», «εκπτώσεις» σκέτο και λέω δεν κλικάρω να δω τι θα βγει? Και τότε έμεινα με το στόμα ανοιχτό. «Η τρέχουσα προσφορά», «η προσφορά της ημέρας», «η προσφορά λήγει σε 39:45:32 ώρες, προλάβετε!», «εκπτωτικό κουπόνι για αστακομακαρονάδα για 2»... Και σκέφτηκα να το ψάξω. Μην τα πολυλογώ, πρόκειται για εταιρίες που έρχονται σε επικοινωνία με πάσης φύσεως επιχειρήσεις κλείνοντας μια υπηρεσία σε προνομιακή τιμή και μετά τη βγάζουν σε πλειστηριασμό -κατά κάποιο τρόπο- μιας και η τιμή παραμένει σταθερή. Για να ενεργοποιηθεί η προσφορά απαιτείται ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων και με το κλείσιμό της αρχίζει και η ενεργοποίησή της. Μπορεί να είναι ένα δείπνο, ένα ταξίδι στο εσωτερικό ή εξωτερικό, μια περιποίηση προσώπου, θεατρική παράσταση και πολλά άλλα. Όποιος λάβει μέρος θα χρεωθεί μόνο αν όντως συγκεντρωθεί ο ελάχιστος αριθμός πελατών, ενώ αν κάποιος προωθήσει την προσφορά σε φίλους και γνωστούς έχει επιπλέον οφέλη (το γνωστό πυραμιδικό σύστημα εταιριών όπως η oriflame). 


Καθώς διάβασα, η τακτική αυτή είναι γνωστή στο εξωτερικό και μάλιστα, έρευνα έδειξε ότι στις ΗΠΑ το Νοέμβριο του 2008 καταγράφτηκαν 35,6 εκατ. επισκέψεις σε παρόμοιες ιστοσελίδες! Εμείς σας παραθέτουμε τις διευθύνσεις κάποιων τέτοιων επιχειρήσεων για να ελέγξετε και εσείς την κατάσταση, σε περίπτωση που δεν τα ξέρατε όλα αυτά ούτε εσείς. 



http://www.groupon.gr/

https://www.dealmyday.gr/
http://www.winwindeals.gr/deal/12euros-mathima-ippasias-h-2voltes-gia-paidia-ippikos-omilos/
http://www.offerland.gr/


Θα θέλαμε, ωστόσο να μας πείτε τη γνώμη σας γι’ αυτή την τάση, αν έχετε επωφεληθεί από τέτοιου είδους προσφορές, αν θα διστάζατε να συμμετάσχετε, για να καταλάβουμε κι εμείς την απήχηση που έχει στο ελληνικό κοινό!



13 σχόλια:

foufoula89 είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...ΔΕΝ ΕΙΞΕΡΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΕΙΟ...

ΕΛΕΝΑ είπε...

Απίστευτο!!!!!
Πάω να τα ψάξω ΟΛΑ!!
Thanks κορίτσια!

EVAGELIA VRETTOU είπε...

Εγώ πάντως δεν είχα ιδέα ότι έχει ξεκινήσει τέτοιο σύστημα. Όμως διάφοροι φίλοι που έχουν ασχοληθεί, έχουν επωφεληθεί από διάφορες ευκαιρίες!

Σιροπιαστό Μπρόκολο είπε...

εγώ πάλι το έχω ακούσει αλλά μέχρι τώρα δεν έχω πάρει μέρος σε κανένα...αλλά το ακούω πολύ τον τελευταίο καιρό

Mina είπε...

Έχω ενημερωθεί και είμαι μέλος σε μία από αυτές αλλά η αλήθεια είναι ότι διστάζω ακόμα γίνω Ενεργό μέλος!

lourdi lourdaki είπε...

A!ΔΕΝ ΕΙΞΕΡΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ!...ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!
ΣΕ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ Σ/Κ!

drosostalitsa είπε...

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Πάντα κάτι ενδιαφέρον όποτε περνάω από το σπιτάκι σας!

SpIrToKoYto είπε...

ανταποδίδω την επίσκεψη και καλησπερίζω...-:))
Κορίτσια,πραγματικά,αυτό το σύστημα είναι καταπληκτικό...βρίσκεις ότι θέλεις σε απίστευτες τιμές...εγώ το χρησιμοποίησα ήδη δύο φορές και θα συνεχίσω...
εκτός από τα λινκς που αναφέρατε,υπάρχει και αυτό http://www.goldendeals.gr/,από τη Χρυσή Ευκαιρία...
χάρηκα που βρεθήκαμε...-:))

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

SpIrToKoYto σε ευχαριστούμε πολύ για την επισκεψή σου και για την εμπειρία που μας κατέθεσες. Συζητώντας κι εμείς με φίλους μας πρότειναν να χρησιμοποιήσουμε ανεπιφύλακτα τέτοιες προσφορές, εφόσον δεν υστερούν σε ποιότητα.

lourdi lourdaki είπε...

KALH KAI ME XAMOGELO EBDOMADA SOY EYXOMAI!!
SE FILV!!!

misirlouka είπε...

Το ειχα ακουσει και γνωριζα οτι λειτουργει πολυυυυ σε αλλες χωρες αλλα δε ηξερα το υπαρχει και εδω!
Σπουδαια πληροφορια....θα το ερευνησω αμεσως!!!!

Νάσια είπε...

Καλημέρα κορίτσια!!! Ήθελα απλά να προσθέσω και άλλα δύο link από sites με προσφορές,
το http://www.pros4s.gr/ και το http://deals.skroutz.gr/
Εγώ πάντως έχω χρησιμοποιήσει τέτοια sites και δεν υπάρχει κάποιο τρικ. Ίσα ίσα! Επιτέλους τα πράγματα στις φυσιολογικές τους τιμές....

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση που δείξατε στο θέμα. Η γνώμη σας και οι εμπειρίες σας είναι πολύτιμες για να μπορούμε να αφουγκραστούμε τις εξελίξεις στην πόλη μας.