Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΤΥ...ΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ;

Καλημέρα σας!


Πριν μερικές ημέρες σας δώσαμε μερικές γενικές κατευθύνσεις και ιδέες για το σχεδιασμό ενός επιτυχημένου εορταστικού πάρτι ή ρεβεγιόν.


Εάν, όντως, έχετε σκοπό να το πραγματοποιήσετε φέτος, θα πρέπει σιγά σιγά να ξεκινάτε τις προετοιμασίες σας, εάν θέλετε και να μην εξουθενωθείτε, αλλά και να μείνουν όλοι οι καλεσμένοι σας ευχαριστημένοι.


Σας φαίνεται κάπως νωρίς; Απεναντίας. Εάν σκεφτείτε όλα όσα καλείστε να κάνετε, εκτός πάρτι, μέχρι τις γιορτές, όπως διακόσμηση σπιτιού, γλυκά, ψώνια κ.λ.π., τότε θα καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι να καταγράψετε τις δουλειές για το πάρτι και να τις υλοποιήσετε σταδιακά.


Ένα Μήνα Πριν :
....καλό είναι να ασχοληθείτε με τις εξής τρεις δουλειές:




Το ύφος του πάρτι/ρεβεγιόν ουσιαστικά θα αποτελέσει και το βασικό σας άξονα για να προετοιμάσετε ένα επιτυχημένο πάρτι. Εξαρτάται σίγουρα από το χώρο που διαθέτετε, το προσωπικό σας στυλ, τους καλεσμένους σας και βέβαια, τα χρήματα που μπορείτε να διαθέσετε. 
Σε επόμενη ανάρτηση θα σας δώσουμε κάμποσες ιδέες.


Επειδή κατά την περίοδο των εορτών πραγματοποιούνται πολλά πάρτι παράλληλα, καλό είναι να ενημερώσετε από νωρίς τους φίλους και συγγενείς σας προφορικά, ώστε να το έχουν υπόψη! 
Οπότε προετοιμάστε τη λίστα σας εγκαίρως. Εκτός αυτού, θα μπορείτε έτσι να κάνετε κι έναν πρόχειρο οικονομικό προϋπολογισμό των χρημάτων που θα απαιτηθούν.


Τέλος, ξεκινήστε να προετοιμάζετε τις προσκλήσεις σας, εάν πρόκειται να τις κατασκευάσετε οι ίδιοι, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα εγκαίρως. Στο διαδίκτυο θα βρείτε πολύ μεγάλο φάσμα ιδεών και τεχνικές για χειροποίητες προσκλήσεις
Ιδανικές τεχνικές είναι:
-το κολάζ και το scrapbooking (υπάρχουν διαθέσιμα Kits στο διαδίκτυο και σε καταστήματα χειροτεχνιών), 
-η ζωγραφική διαφόρων χριστουγεννιάτικων μοτίβων με "στένσιλ" (που μπορείτε να βρείτε σε καταστήματα ζωγραφικής και χειροτεχνιών, χαρτοπωλεία, ακόμα και χρωματοπωλεία που διαθέτουν και ήδη ζωγραφικής) πάνω σε προσκλήσεις από χοντρό χαρτόνι (θα βρείτε έτοιμες σε χαρτοπωλεία ή καταστήματα χειροτεχνιών, ή θα κόψετε μόνοι σας σε ότι πατρόν και μέγεθος θέλετε χρησιμοποιώντας χρωματιστό χαρτί "κανσόν"), 
-ή ακόμα και χρησιμοποιώντας ένα κεντημένο μοτίβο μικρών διαστάσεων με σταυροβελονιά, όπως είπαμε στην χθεσινή ανάρτηση, στερεώνοντας το με κόλλα σε χαρτί.


  





Πολλές ιδέες για προσκλήσεις θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες.


Τέλος, επισκεφτείτε τους παρακάτω συνδέσμους για να βρείτε δωρεάν χριστουγεννιάτικα πατρόν και templates, όπως τα παραπάνω που σας δείχνουμε.


free christmas scrapbooking templates
free christmas projects
free christmas stamps
free christmas templates
free christmas patterns


Φιλιά πολλά σε όλους σας! 

4 σχόλια:

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Κορίτσια, ήδη έχω αρχίσει να διαδίδω σε φίλους ότι στις 31/12 έχουμε γιορτή στο σπίτι μιας και ο σύζυγος λέγεται Βασίλης! Πέρυσι τα περάσαμε πολύ ωραία και είπαμε να το επαναλάβουμε!!

drosostalitsa είπε...

Τρομερή ανάρτηση!!! Πολύ χρήσιμα όσα μας λέτε!

Ευχαριστούμε κορίτσια! Φιλιά *

Λινα είπε...

Κοριτσια κάρτες στελνουμε οταν προκειται να καλεσουμε ανθρωπους που δεν ειναι οικειοι....και αυτους δεν τους βαζουμε στην κουζινα να σερβιριστουν ....οποτε υπάρχει αντιφαση με την προηγουμενη αναρτηση...
Ισως πρεπει να σκεφτειτε τι γινεται σε φιλικα τραπεζια και τι σε τραπεζια δημοσιων σχεσεων.
Αυτο που θα βοηθουσε εμενα είναι να παραθεσετε μενου που γίνονται απο την προηγουμενη και χρόνους που χρειαζομαι την ιδια μέρα ωστε να μη τριγυρναω πανικοβλητη. Επίσης πως σερβιρονται 15 ατομα σε καθιστο τραπεζι . Στο μυαλο μου εχω να βαλω ολα τα φαγωσιμα στη μεση του τραπεζιου και ας φαει ο,τι θελει ο καθενας για πρωτο δευτερο τριτο κλπ. Επισης ποσοτητες φαγητων για 15 ατομα θα ήθελα να ξερω ...και ό,τι αλλο δεν σκεφτηκα ακομα :)..Ευχαριστω:)

EVAGELIA VRETTOU είπε...

Λίνα μου, εννοείται ότι όλα αυτά που ζητάς τα ετοιμάζουμε και με λεπτομέρεια, γιατί είναι όντως τα πιο σημαντικά!!! Και μενού για καθιστό τραπέζι και για μπουφέ, θα παρουσιάσουμε στις επόμενες μέρες! Όσο για τις κάρτες, διαφωνούμε λιγάκι... Πάντως, εννοείται, ότι ο καθένας κινείται ανάλογα με το προσωπικό του στυλ και ύφος, όπως αναφέρουμε, οπότε επιλέγεις είτε το προφορικό κάλεσμα, είτε την κάρτα, ανάλογα πως αισθάνεσαι! Ευχαριστούμε για το ωραίο σου σχόλιο!