Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ


πολύ καλημέρα σας!

Σήμερα σας έχουμε τρεις πολύ απλές, αλλά πολύ χρήσιμες συμβουλές που αφορούν τα ρούχα μας, αλλά και έναν σύνδεσμο, στον οποίο θα βρείτε ιδέες και οδηγίες για χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κάρτες, που θα φτιάξετε για να ειδοποιήσετε τους φίλους σας για το εορταστικό σας πάρτι,  ή απλά για να τους χαρίσετε τις ευχές σας!


Ξεκινάμε με τις συμβουλές μας...

Πώς να μαλακώστε τις καινούργιες πετσέτες
Τσιμπάνε και δεν είναι τόσο απαλές όταν είναι αχρησιμοποίητες. Γι’ αυτό βάλτε τες σε μια λεκάνη με αλατόνερο για ένα εικοσιτετράωρο. Μετά πλύνετε τες όπως συνηθίζετε.

Σας «άνοιξε» το τζίν;
Αν έχασε τη φόρμα του και σας «κολυμπάει» τότε βάλτε το να μουσκέψει για ένα βράδυ μέσα σε μια λεκάνη με νερό και μια γενναιόδωρη ποσότητα ζάχαρης. Ξεβγάλτε το, στεγνώστε και θα δείτε διαφορά. 

Αν λερώθηκαν τα ρούχα με μαρκαδόρους…
Τρίψτε πάνω στο λεκέ λεμόνι και μετά πλύνετε στο πλυντήριο. Θα εξαφανιστεί!  

Τέτοιου είδους προτάσεις, που μπορούν να μας "σώσουν" από απρογραμμάτιστες αγορές προκειμένου να αντικαταστήσουμε παλιά ή λερωμένα ρούχα φαντάζουν υπέροχες!...χι χι!

Τέλος, για να κατασκευάσετε τις δικές σας χριστουγεννιάτικες κάρτες, συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα BEST HOMES AND GARDENS. Εκεί θα βρείτε και όλες τις απαραίτητες οδηγίες για κάθε κάρτα!

Φιλιά πολλά

Δεν υπάρχουν σχόλια: