Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Δημιουργικό ράψιμο του Σαββατοκύριακου

Καλημέρα σε όλους! 

Τί κάνεις όταν ο καιρός σε κλείνει στο σπίτι, όταν η ενέργειά σου έχει μπλοκάρει, όταν όλο και κάτι θες να δημιουργήσεις αλλά τίποτε δε σου ταιριάζει και τότε η ενέργεια μπλοκάρει ακόμα πιο πολύ;;; 


Ε, τότε θες ένα project χιλιοφορεμένο μεν, αλλά αγαπημένο. Ένα project που δε θα σε προβληματίσει, που θα σε κάνει να βγάλεις στο προσκήνιο αγαπημένα υφάσματα, που τα κρατάς τόσο καιρό στο ράφι περιμένοντας την πιο ωραία χειροτεχνία για να τ' αξιοποιήσεις. 


Υφάσματα πολύτιμα, που σου φτιάχνουν εξ αρχής τη διάθεση κι έτσι το κέφι για δημιουργία επανέρχεται... Και κάπου κει, βρίσκεις και πάλι τον προσανατολισμό σου και το ράψιμο γίνεται πραγματικά δημιουργικό και διασκεδαστικό!  


Πέρασε πραγματικά πολύς καιρός από την τελευταία φορά που έφτιαξα θήκες για τσιμπιδάκια. Θήκες που εμπνεύστηκα αρχικά για τις ανηψούλες μου, για να έχουν όλα τ' αξεσουάρ τους τακτοποιημένα και για να μπορεί να τα βρίσκει η μαμά με τη μία. 


Από τότε έχω φτιάξει τόσες πολλές παρόμοιες θήκες και τις δωρίζω σε νεοαποκτηθείσες ανηψιές και παιδιά φίλων μας. Ένα δωράκι που εκτιμάται δεόντως για τη χρηστικότητά του! 


Σε αυτή την παρτίδα ξεπροβάλλουν φιγούρες για όλα τα γούστα: τί μονόκεροι, τί κουκουβάγιες, συννεφάκια και λουλούδια



Κι από χρώματα;; Φυσικά αγαπημένο ροζ και σμαραγδί, αλλά και μουσταρδί, μωβ κι άλλα πολλά. 



Κι από κει που άρχισα με ένα δυο θήκες, κατέληξα να φτιάχνω έξι στο σύνολο, να συνδυάζω όμορφα κουμπάκια και να περιμένω να φτιάξει κάπως ο καιρός για να τα φωτογραφίσω όπως τους άρμοζε! Με τα όλα τους. 




Αλλά, φαίνεται ότι και κάποιου άλλου ξεμπλόκαρε η ενέργεια κι έτσι το αδερφάκι μου σήμερα επέστρεψε με ανάρτηση. Και τί ανάρτηση... αφιερωμένη στο φελτ και σε αξιολάτρευτες δημιουργίες για μονόκερους και μαγισσάκια

via
Βλέπετε, αυτές οι ζουζούνες οι ανηψιές μου είναι αστείρευτη πηγή έμπνευσης!

Φιλάκια πολλά, 
Ευγενία  

5 σχόλια:

DIMI είπε...

Καλημέρα Ευγενία μου!!
Δεν εχω λόγια!!! Μα ποσο ομορφα έφτιαξες τις θήκες για τσιμπιδακια!!!
Λατρεψα ολα τα υφάσματα και την εξαιρετική σου δουλειά,όπως παντα!!
Εκπληκτικες και οι δημιουργιες της αδελφής σου! Ο Μονοκερος,μοναδικός σε ομορφιά!!
Μπραβο και στις δυο!!! Πολλά φιλάκια!!!

drastiria είπε...

Τι να πω;;; Τι να πει κανείς;;; η ανάρτηση σου αυτη ειναι γεμάτη έμπνευση κι αγάπη! Μας πλημμύρισες με θετική ενέργεια και χρώμα. Τι σχέδια ειναι αυτά! Respect! Μπράβο σου!

LitsArt είπε...

αυτη τη διαθεση τη μπλοκαρισμενη...την ξερω πολυ καλα! βεβαια εσυ πηρες φορα και μαλλον ξεμπλοκαρες για τ ακαλα!!υπεροχες ολες οι θηκουλες!

nikol είπε...

Είδες Ευγενία μου κάποιες φορές δεν έχουμε διάθεση αλλά πως να το κάνεις η χειροτεχνία είναι υπέροχο ξεμπλοκάρισμα!! Πολύ όμορφα και πολύ χρηστικά !!! Καλή συνέχεια και σε φιλώ

Μαρία Έλενα είπε...

Πολύ όμορφη δημιουργία
Φιλάκια ...