Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Όταν μπλέξεις με γραφίστα...

Λίγο πριν αναχωρήσουμε από τη Χίο τα χεράκια μου είχαν τη χαρά να πιάσουν τα χαρτονένια gift tags που δημιουργήσαμε για το etsy shop μας. Από τα μέσα του περασμένου Μάη είχα μπει στη διαδικασία αλλαγής ονόματος στο ηλεκτρονικό μαγαζάκι μας αλλά και μιας ολικής ανανέωσης που θα περιελάμβανε λογότυπο, μπάννερ κλπ. Κι αφού τη δούλευα την ιδέα του ονόματος και είχα κάπου καταλήξει -αλλά δεν ήμουν και πολύ σίγουρη- ήρθε η Birgit Lutosch να με βγάλει από τα διλήμματα και να μορφοποιήσει όλες τις ιδέες μου με αποφασιστικότητα και αισθητική. 

Τη Μπίργκητ τη γνώρισα στα σεμινάρια βιβλιοδεσίας. Γερμανίδα πολυπράγμων που ασχολείται κατά βάση με τη μαστιχοπαραγωγή (πέρα από όλα τα άλλα καλλιτεχνικά), ανέλαβε να δημιουργήσει γραφιστικά την ταυτότητα του etsy μας, βασισμένη στο νέο μας όνομα "Matching threads". Κι αφού μορφοποιήσαμε τη σελίδα για το τέλος αφήσαμε και το έντυπο υλικό. Αυτά τα tags τα παρέλαβα λοιπόν, λίγες μέρες προτού μετακομίσω και τα βρήκα τόσο χαριτωμένα  που άρχισα να τα φωτογραφίζω σαν τρελή!!


Και είναι γεγονός ότι δε μπορούσα να διαλέξω μόνο μία εκδοχή, γι' αυτό κι εν τέλει τυπώσαμε τρία διαφορετικά σχέδια. 

Έτσι, όλα τα χριστουγεννιάτικα πακετάκια μου διακοσμήθηκαν με αυτά τα παιγνιδιάρικα καρτελάκια και ταχυδρομήθηκαν με πολλή αγάπη και περιποίηση σε όλες τις γωνιές του κόσμου. 

Φιλάκια πολλά και καλό Σαββατοκύριακο!
Ευγενία 
              

3 σχόλια:

Σοφία είπε...

Είναι πρωτότυπα και αντιπροσωπευτικά
της δουλειάς σου Ευγενία !

Φιλία είπε...

Ευγενία μου, καλορίζικο το ανανεωμένο "Etsy" σας...
Τα tags είναι πράγματι πανέμορφα και πολύ χαριτωμένα. Καλά έκανες και κράτησες και τα τρία σχέδια.
Πολλά φιλάκια και καλή Κυριακή

Δημιουργία είπε...

Ειναι και τα τρια υπεροχα!