Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Παιδικό lunch box bag με καμηλοπαρδάλεις!!!

Καλησπέρα φίλοι μου!!!
Μια ανάσα μας χωρίζει κι επισήμως από την έναρξη του καλοκαιριού, το οποίο το αναμένουμε με λαχτάρα! Φυσικά, αύριο είναι μεγάλη μέρα για το όμορφο νησί μας, τη Λευκάδα, αφού γιορτάζει η Πολιούχος μας Παναγία Φανερωμένη! 


Στα δικά μας τώρα, αυτή η εβδομάδα είχε πολύ ράψιμο αφιερωμένο σε παιδικά θέματα, τα οποία όπως πάντα μου κλέβουν την καρδιά!! Για σήμερα σας έχω νέο lunch box bag, που προορίζεται για ένα αγοράκι. Η θεία διάλεξε υπέροχα υφάσματα από τη συλλογή giraffe crossing του Riley Blake μιας και η καμηλοπάρδαλη έχει ιδιαίτερο συμβολισμό για τη μαμά του παιδιού! 

Εγώ ακολούθησα τις οδηγίες κατά γράμμα και ιδού το αποτέλεσμα! Ένα σακίδιο λιλιπούτειο, που προσωπικώς χαίρομαι να το βλέπω! Οι καμηλοπαρδάλεις ξεπροβάλλουν από παντού, ακόμη κι από το εσωτερικό της τσάντας! 



Θα ταξιδέψει στη Γερμανία κι ελπίζω να αρέσει πολύ πολύ! Ανυπομονώ για τα σχόλια που θα λάβει η θεία Μπίργκητ αλλά και για τα δικά σας!!! 


Φιλάκια πολλά και καλό μήνα να έχουμε! 

13 σχόλια:

Δημιουργία είπε...

Καλό και δημιουργικό μήνα να έχεις.Η τσάντα άψογη!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Πω..πω.. πολύ ομορφη εγινε η τσαντουλα .. και το θεμα της παντα ομορφο.. σιγουρα θα αρεσει εκει που θα ταξιδεψεις μπραβο κορίτσια για σπιτι.. καλο και ομορφο μηνα με πολλες δημιουργίες να έχετε φιλακιαααα!!

Beauty Follower είπε...

Πολύ ομορφο υφασμα!
Καλό μήνα :)

http://beautyfollower.blogspot.gr

nasia είπε...

Το λιλλιπούτειο σακίδιο είναι υπέροχο. Τελικά φτιάχνετε φοβερά πράγματα. Αααα και να μην ξεχάσω χρόνια πολλά για τη γιορτή της Παναγίας και καλό μήνα!!!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Αψογο το παιδικό σακίδιο, να το χαρεί (που σίγουρα θα το χαρεί) ο παραλήπτης του!
Καλό μήνα κορίτσια,φιλάκια!

Ειρήνη Ε. είπε...

Καλό μήνα κορίτσια!! Η καινούργια σας κατασκευή σίγουρα θα ευχαριστήσει πολύ τον παραλήπτη της! Χαρούμενες εικόνες ότι πρέπει ακριβώς για ένα μικρό παιδί! Μπράβο σας!!

Birgit L. είπε...

Η 'θεια' εχει τρελαθει απο τη χαρα της με το σακιδιο, κριμα που πρεπει να το στειλω στη Γερμανια. ;) Ε, οχι...χαιρομαι που μπορω να κανω ενα τετοιο ομορφο δωρο στην μαμα του μικρου! Ευτυχως που εχω ακομα το αλλο lunch box bag που μου εφτιαξες για τους σχινους, και αυτο ειναι πανεμορφο οποτε δεν γκρινιαζω! Ευχαριστω παρα πολυ φιλεναδα μου!

Σοφία είπε...

΄Εχεις ξεφύγει Ευγενία !!!!!
Πολύ μπροστά !!!!!!

___ είπε...

Υπέροχο το σακίδιο & μου άρεσε πιο πολύ που έχει καλό κλείσιμο. Όλα τα lunchboxes που εχω δει μέχρι τωρα κλείνουν μερικώς μόνο και όλοι ξερουμε πόσο προσεκτικά ειναι τα πιτσιρίκια :)

Unknown είπε...

Πολύ όμορφη και πρακτική η τσάντα, σίγουρα θα ευχαριστηθεί η παραλήπτρια!!!
Καλό μήνα!!
Φιλάκια!!!

Katrina είπε...

Τελεια η τσαντουλα!!!!!!!!

Muimui είπε...

Hello!
I saw you used my picture here:
http://koritsiagiaspiti.blogspot.de/2011/01/blog-post_14.html
The last one, this is mine.
Can you please delete it from your blog?
Thank you!

Tante Kiki είπε...

Πανέμορφη και πρακτική η τσάντα!!! Σίγουρα θα χαρεί η παραλήπτρια!!!