Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Huge drawstring bag....

Μπορείς να το πεις και μοντέρνο τσουβάλι, σάκο...ως και στρατιωτικό λουκάνικο το χαρακτήρισε ο Βασίλης! Ένα είναι βέβαιο, ότι ράφτηκε για ειδικό σκοπό αυτό το σακίδιο και πραγματικά οι διαστάσεις του είναι ...τρομακτικές: στρογγυλός πάτος με 38 εκ. διάμετρο και ύψος 72 εκ. 


Στην παραγγελία συμπεριλαμβάνονταν και patchwork στοιχεία, ενώ προστέθηκε κι αποσπώμενο λουράκι. Πέρα από την πρωταρχική του χρήση, που θα σας την αποκαλύψω μελλοντικά, είναι τέλειος αποθηκευτικός χώρος για τα παιγνίδια στο παιδικό δωμάτιο. 


Κι αν ακόμα δεν έχετε αντιληφθεί για τί δυνατότητες χώρου σας κάνω λόγο η τελευταία φωτογραφία τα λέει όλα. 


Ομολογώ ότι στην αρχή ήμουν διστακτική με αυτό το project, αλλά η κουμπάρα αυτό ζήτησε κι εγώ το εκτέλεσα πιστά. Δύσκολο στην κατασκευή του σε ορισμένες φάσεις, αφού ο σάκος όχι μόνο είναι ογκώδης αλλά κι επενδεδυμένος με βάτα για να μην χάνει το σχήμα του.


Εν τέλει τον συμπάθησα τον σάκο ώστε του έκανα κι ολόκληρη φωτογράφιση! Σε λίγες μέρες θα σας αποκαλύψω και την παράδοξη αιτία κατασκευής του!!   

Φιλάκια και καλή συνέχεια!

11 σχόλια:

Ειρήνη Ε. είπε...

Παρά τις αμφιβολίες σου, μια χαρά τα κατάφερες με τον σάκο! Εκτός από ωραίος στην εμφάνιση, οι φωτογραφίες δείχνουν ότι είναι προσεγμένος ως την τελευταία λεπτομέρια! Μπράβο!
Καλό βράδυ.

DIMI είπε...

Πανέμορφος ο σάκος Ευγενία μου!Η κουμπάρα σου σίγουρα θά ενθουσιαστεί!Μπράβο σου!Περιμένω νά ακούσω τήν αιτία τής κατασκευής!!Καλό βράδυ!!Φιλάκια!

Δημιουργία είπε...

Για ότι και να προορίζετε ο σάκος, έχει πολύ όμορφο στιλ!

love2love είπε...

αν ολα τα λουκανικα ηταν ετσι ο στρατος θα ηταν ωραιος μπραβο κουκλα

ΕΛΕΝΑ είπε...

Πολύ όμορφος, καλαίσθητα φτιαγμένος!!
Φιλιά, καλό μεσημέρι!

Μαρία Έλενα είπε...

Πολύ όμορφος ο σάκος
Φιλάκια ...

Unknown είπε...

υπέροχος ο σάκος!!! περιμένω να ακούσω την παράδοξη χρήση του... αααχμμμμ!!!

Tante Kiki είπε...

Υπέροχος ο σάκος Ευγενία μου!!! Τέλειος είναι!!

Pepi είπε...

Τι ωραίος σάκος είναι αυτός!!
Και ας είναι τεράστιος !!!!
Καλή εβδομάδα, Ευγενία!!

Elenfly είπε...

Πολυ καλη ιδεα για τα παιχνιδια!φαινεται καλοραμμένος και με γούστο!!τυχερό το παιδάκι θα μπορεί να κρύβεται εκεί μέσακ!

Νάσια είπε...

Νονούλα μας, και πάλι τα κατάφερες να μετατρέψεις την αόριστη ιδέα μου σε κάτι τόσο μα τόσο όμορφο!!! Είναι ένας σάκος τεράστιος μεν, απόλυτα πρακτικός δε και για τον σκοπό του και για τις παράπλευρες χρήσεις του - βαλίτσα και τσάντα αποθήκευσης παιχνιδιών. Που να δουν όμως και τις μπομπονιέρες σου...Δεν έχω λόγια! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!