Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Υφάσματα, πατρόν, βιβλία και κιτς: μέρος δεύτερο

Αγαπημένη παρέα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά!

Είναι γεγονός ότι στις γιορτές ξεκουραστήκαμε, εορτάσαμε, βρεθήκαμε σε παρέες με φίλους καλούς και τα περάσαμε ωραία, πράγμα που δικαιολογεί κατά κάποιο τρόπο την απουσία μας το διάστημα αυτό. Ωστόσο υπήρξαμε παραγωγικές: επιμεληθήκαμε χειροποίητα δωράκια, μαγειρέψαμε για την οικογένεια και τους φίλους μας, φτιάξαμε τα γλυκά και τις βασιλόπιττές μας και σταθήκαμε κατά το ήμισι τυχερές, αφού η Ευαγγελία κέρδισε το φλουρί!! Αφού, βέβαια υπήρχε ελεύθερος χρόνος ενημερωθήκαμε και για τα διαδικτυακά καταστήματα που τόσο λατρεύουμε και σήμερα σας παρουσιάζουμε τους θυσαυρούς που ανακαλύψαμε: μαγαζάκια με λογιών λογιών υφάσματα, πατρόν, βιβλία και κιτς για απίθανες δημιουργίες.



Πρώτος σταθμός το http://www.clothkits.co.uk/. Εδώ οι υπηρεσίες είναι αμέτρητες: ραπτομηχανές, κίτ για μικρούς και μεγάλους, κούκλες και πάνινα παιγνίδια, υφάσματα και μεγάλη ποικιλία εξειδικευμένων βιβλίων, ιδέες για δώρα. Τα υφάσματα είναι ταξινομημένα ανά κατηγορίες και πωλούνται με το μέτρο. Φυσικά αποστέλλουν παραγγελείες κι εκτός Μ. Βρετανίας.


Δεύτερος σταθμός το http://fabricrehab.co.uk/.Σε αυτό το διασκεδαστικό κατάστημα η ταξινόμηση των υφασμάτων είναι πολύ βολική: ανά θέμα, σχεδιαστή, κατασκευαστή, κολεξιόν, τύπο, χρώμα...ε, θέλετε κι άλλα; Το καλύτερο απ' όλα τα νέα είναι είναι ότι από αύριο (06/01/12) αρχίζουν τις εκτώσεις τους! Προλάβετε! Τα υφάσματα κόβονται αρχικώς περίπου 50cm x 55cm (1 unit), αλλά αν θέλετε μεγαλύτερη διάσταση γίνεται. Τέλος, αποστέλλουν παραγγελείες στην Ευρώπη με χρέωση 5 λίρες.

Το http://www.printstopolkadots.co.uk/store/ πέρα από υφάσματα, εκπτώσεις, είδη ραπτικής, διαθέτει υπέροχα πατρόν για τσάντες και παιδικά παιγνίδια. Επίσης, αν κάνετε παραγγελεία άνω των 70 ευρώ, τα έξοδα αποστολής μειώνωνται κατά πολύ! Τέλος, διαθέτουν σύστημα που ζυγίζουν την ποσότητα υφάσματος που θέλετε να αγοράσετε και συνεπώς μπορείτε να προσαρμόσετε την παραγγελεία σας σύμφωνα με το βαλάντιο που θέλετε να διαθέσετε.

Για το τέλος σας αφήσαμε το http://www.raystitch.co.uk/ το οποίο ξεχωρίζει για τις λιτές γραμμές της ιστοσελίδας, τα οργανικά υφάσματα, τα vintage πατρόν για φορέματα, φούστες και ποδιές, τα βιβλία, και τις υπέροχες συλλογές υφασμάτων σε διαστάσεις 18'' x 22'' (fat square) και προσιτές τιμές. Και μην ξεχάσουμε, εννοείται ότι αποστέλλουν διεθνώς τα προϊόντα τους!

Φιλάκια!

15 σχόλια:

Αlex... είπε...

Πολύ χρήσιμες πληροφορίες,θα τους ρι΄ξω σιγουρα μια ματια!
Καλή χρονια σας ευχομαι,με υγεια και πολλές όμορφες στιγμές!:)

Maria είπε...

Χρόνια πολλά κορίτσια Καλή Χρονιά!!!σούπερ οι διευθύνσεις ευχαριστώ!!!

Φιλία είπε...

Καλέ κορίτσια.... θησαυρός είσαστε...
Ευχαριστούμε πολύ, χρησιμότατες οι πληροφορίες!!!
Φιλιά

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!

Εύη είπε...

Καλή χρονιά χρόνια πολλά με υγεία και πάντα τυχερές!!!!! Πάρα πολύ ωραία και χρήσιμα site!!!!

para-kelsoscooks είπε...

Σιγά, μη και δεν συνεχίζατε την ενημέρωσή μας και την νέα χρονιά!!!!

Dizzy button είπε...

Συγχαρητήρια κορίτσια για τις πληροφορίες που συγκεντρώνετε!!!
Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα! Πολλά φιλια και στις δυο σας!

Mania είπε...

Ευγενία-Ευαγγελία σας εύχομαι το νέο έτος να σας φέρει υγεία-χαρά-αισιοδοξία-αστείρευτη εμπνευση!! Χρόνια Πολλά !! Καλή Χρονιά!!
Τα σάιτς πολύ χρήσιμα, ευχαριστώ!!

myStickland είπε...

Καλή και δημιουργική χρονιά κορίτσια..Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες....

ιρινι είπε...

Mπράβο κορίτσια,πολύ καλή ερευνα, χόρτασε το μάτι μου υφάσματα!!!!(αδυναμίες ειναι αυτές!!!)
ευχομαι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και πάντα δημιουργικές!!!
φιλιά!

love2love είπε...

ευχαριστουμε για τις ιδεες ειναι πολυ καλες οι πληροφοριες σου

Χαρά Θεοδωρίτση είπε...

ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ,και δικαίως πήγε το φλουρί στην Ευγενία!!!
Τι όμορφα πράγματα ξετρυπώσατε!
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ σας μιλάω,χωρίς διάθεση αστεϊσμού ΖΗΛΕΥΩ που δε μπορώ να κάνω κάτι μ αυτά.Απίστευτες δυνατότητες για χρυσοχέρες!
Φιλάκια πολλά και Χρόνια Πολλά και ΦΩΤΕΙΝΑ!

sstamoul είπε...

Super! Καλή χρονιά!

Ελευθερία είπε...

εποικοδομιτικες οι διακοπές σας!! όλα αυτά τα καταστήματα μαζεμένα προς χρήση... ευτυχώς δεν εχω ξεκινήσει με το ράψιμο ακόμα..αλλοιώς... θα σας ερχόμουν να με φιλοξενίσετε!!!

Pepi είπε...

Κορίτσια, είστε σουπερ! Καλώς σας βρήκα!