Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Το ίντερνετ μας κάνει νερά!!

Αγαπημένη γειτονιά,

το ίντερνετ μας κάνει νερά και υπήρξε η αφορμή να μας σπάσει ελαφρώς τα νεύρα όλες αυτές τις μέρες. Ετσι κι εμείς για να ξεδώσουμε φτιάξαμε τις κοσέρβες μας, τις μαρμελάδες μας...όχι τίποτε άλλο για να πνίξουμε τον πόνο μας και να ξεχαστούμε. Βέβαια, δεν άντεχα, έτρεχα στο μόντεμ κάθε λιγο και λιγάκι για να δω αν ήρθε πίσω το περιβόητο ADSL σήμα που το χρυσοπληρώνουμε αλλά αυτό δε μας θέλει.

Είδα κι απόειδα και μέχρι να 'ρθει ο ηλεκτρολόγος ήρθε ο από μηχανής Θεός, στικάκι internet on the go (το πληρώσαμε κι αυτό χρυσό!!) κι έτσι ξαναβρήκα το διαδικτυακό μου φως!

Τώρα τρέχω για το γάμο του ξαδέρφου, αύριο θα βάλουμε καμιά σοβαρή ανάρτηση και να σας ενημερώση ότι σήμερα το αδερφάκι κλείνει πανυγυρικά το εστιατόριο και θα επιστρέψει στο άστυ και τη γειτονιά μας λίαν συντόμως! Αντε, και καλή ξεκούραση θα της ευχηθώ εγώ.

Φιλάκια!!

4 σχόλια:

Μελίνα είπε...

Ευγενία βρίσκομαι σε μία παρόμοια κατάσταση! Για απροσδιόριστο λόγο δεν έχω ρεύμα - ως εκ τούτου ούτε ίντερνετ - και σερφάρω με το στικάκι!

Χτες έφτιαξα το πρώτο μου σπιτικό τουρσί κρίταμο, και για να αποστειρώσω το βαζάκι μου συμβουλεύτηκα το υπέροχο blogάκι σας!

Περιμένουμε με ανυπομονησία τις επόμενες αναρτήσεις για μαρμελάδες, κονσέρβες κλπ!

Να χαίρεστε τον ξάδερφο και με το καλό να υποδεχτείς τo αδερφάκι!

Φιλάκια!

Unknown είπε...

Τελικά λίγο πολύ όλοι έχουμε ένα θέμα μου φαίνεται, εμένα μου κάνει νερά ο blogger όσον αφορά τον νέο τρόπο αναρτήσεων. Προσπαθώ να ανεβασω φώτος και μπαίνουν σε λαθος θέση, μου ανακατεύουν το κείμενο, γενικώς τρελοκομείο... Αλλά εμείς θα το βάλουμε κάτω? Κάτι απο δω, κάτι απο κει, θα βρούμε τρόπο να βρισκόμαστε, έτσι δεν είναι?

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Κορίτσια, ναί το στικάκι δουλεύει!!! Μπορώ και σας διαβάζω.
Κρίταμο ακούω και κρίταμο δε βλέπω...στείλε μας καμιά φωτο Μελίνα για να την αναρτήσουμε!
Stavi, δεν θα περάσει το δικό τους, εμείς θα επιμένουμε!!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Το στικάκι το έχω βολευτεί εδώ και πολύ καιρό ομολογώ!!!
Με το καλό να επιστρέψει το αδελφάκι και να απολαύσουμε τις υπέροχες αναρτήσεις σας!
Φιλάκια!