Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Σουρίτσες και βολανάκια!!!

Τα ρετάλια έχουμε συνηθίσει να τ' αξιοποιούμε με τη μέθοδο του patchwork αλλά εγώ αυτή τη φορά σκέφτηκα κάπως διαφορετικά. Βρήκα μεγαλούτσικα ρετάλια, σκέφτηκα πώς θα μπορούσα να τα μεταμορφώσω, αγόρασα και λίγο λευκό, "μπροντερί" ύφασμα κι άρχισα τις νέες, καλοκαιρινές μου περιπέτειες. 


Βέβαια, την τιμητική τους έχουν γι' άλλη μια φορά οι ανηψούλες μου, η Ειρήνη και η Κωνσταντίνα και για χάρη τους αγόρασα ένα νέο πατρόν που πραγματικά με ξελόγιασε. Ως ώρας ετοίμασα το επάνω κομμάτι των φουστανιών τους και το Σαββατοκύριακο έπεται η συνέχεια. 


Αν παρατηρήσετε, το μπροστινό κομμάτι του μπούστου έχει πολύ ρέλιασμα, και στις μασχάλες αλλά και στη λαιμόκοψη που κάνει και μια οξεία μύτη, σε σχήμα V



Έχει λίγο μπελά η τεχνική για τη λαιμόκοψη, αλλά πιστεύω ότι πέτυχα αρκετά καλά τη μύτη, αν και θα 'θελα να είναι λίγο πιο στρωτό το αποτέλεσμα!!!


Σας θυμίζω ότι εδώ μπορείτε να δείτε ένα tutorial για να κατασκευάσουμε συνεχόμενο ρέλι και βέβαια ελπίζω μέσα στο ΣΚ να φωτογραφίσω και το πάπλωμα της προηγούμενης ανάρτησης. 

Μέχρι την επόμενη ανάρτηση, λοιπόν!
Φιλάκια πολλά, 
Ευγενία

3 σχόλια:

Δημιουργία είπε...

Η αρχή πάντως για τα φορεματακια δείχνει πως το αποτέλεσμα θα είναι πολύ όμορφο.

Μαρία Έλενα είπε...

Πολύ όμορφα.
Φιλάκια ...

My Little World είπε...

Νομίζω τα έκανες τέλεια! Αναμένω να δω ολόκληρα τα φορεματάκια τους!