Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Χαρούμενοι ταξιδευτές!

Καλό μήνα φίλοι μου!

Μπορεί το καλοκαίρι να πέρασε αλλά ποτέ δε σταματάμε να ονειρευόμαστε ταξίδια. Κι εγώ σήμερα θα σας εκμυστηρευτώ απλά βήματα για να είστε πάντα οι πιο χαρούμενοι ταξιδευτές. Ακολουθείστε με λοιπόν...


Για αρχή κάνουμε ένα βασικό προσχέδιο. Πώς το σκεφτόμαστε αυτό το ταξίδι, άραγε;;Μετά ψάχνουμε για αυτοκίνητο. Κάτι μοντέρνο ή λίγο πιο ρετρό, πιο vintage;;Κι αφού επιλέξουμε τον τύπο μετά ψάχνουμε για το χρώμα, κάτι να μας ταιριάζει, να μας εμπνέει! Θα το κάνουμε το test drive μας, για να είμαστε σίγουροι για την επιλογή 100%.


Κάνουμε τις παρεμβάσεις που θέλουμε κι έπειτα το φορτώνουμε με τα μπαγκάζια μας. Πολλά και πολύχρωμα για να είμαστε πάντα σε ετοιμότητα.


Διαλέγουμε την παρέα μας και βάζουμε μπρος τη μηχανή για το νέο μας ταξίδι. Κι ό,τι κι αν μας συμβεί στην πορεία, εμείς θα παραμένουμε πάντα χαρούμενοι ταξιδευτές!


Το organizer αυτό το έφτιαξα για τη συνονόματη ξαδέρφη μου, την Ευγενία, η οποία φεύγει μεθαύριο για Αμερική. Μου είχε ζητήσει κάτι ανάλογο για να χωράει διαβατήριο και δίπλωμα οδήγησης κι έτσι όλο το Παρασκευοσαββατοκύριακο (Θεέ μου, τι τεράστια λέξη!!!) το αφιέρωσα στο σχεδιασμό και την υλοποίησή του.  Πώς σας φαίνεται; Ωραίο δε βγήκε;; Έφτιαξα τις θήκες που μου ζήτησε στο εσωτερικό.


Του έβαλα και λουράκι αποσπώμενο με γαντζάκι για να το έχει πάντα πρόχειρο όταν θα βρίσκεται στο αεροδρόμιο. Χωράει άνετα και στην τσάντα για να μπορεί να το έχει γεμάτο με όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Καλό ταξίδι ξαδερφάκι και να τα περάσεις όμορφα εκεί που πας!

Φιλάκια πολλά σε όλους,
Ευγενία 
  

9 σχόλια:

Ivy, Phyllis and Me! είπε...

Good Afternoon to you, Oh my word, your travel case is gorgeous. The little car reminds me of a Morris Minor car we owned over 40 years ago.... so cute.
Your cousin will be so happy to receive this lovely gift, made even more special because you made it.
Enjoy your day.
Best Wishes
Daphne

Γεωργία(keywoman.blogspot.gr) είπε...

Απλό και πανέμορφο!!!!!!Το σχέδιο ΜΟΝΑΔΙΚΑ εκτελεσμένο!!!!

ikaxela είπε...

υπέροχο!!!! Μπράβο, πολύ ωραίο πραγματικά!

LitsArt είπε...

απλό και χαρούμενο!!!πολύ ωραία ιδέα!

Katrina είπε...

Πανέμορφο χαρουμενο με όμορφα χρώματα!!!!! Μπράβο σου!!!!!!

Μαρία Έλενα είπε...

Πολύ όμορφο.
Φιλάκια ...

Merry Mary Stories είπε...

Μα τι υπεροχο πραγμα εφτιαξες! σε κανει να ονειρευεσαι!!

Neraides kai Drakoi είπε...

Έχω μείνει άφωνη!!! Μα τι χρυσοχέρα! Φτου σου κορίτσι μου!!!

evitas kleine Träume είπε...

Υπέροχο και πανέξυπνο!!!!!!! Εύγε Ευγενία!!! ;)