Σάββατο 26 Μαΐου 2018

"Ανοιχτές πόρτες": ευκαιρία να επισκεφτούμε ένα οινοποιείο αυτό το Σαββατοκύριακο.

Καλημέρα σε όλους!

Να το και το τριήμερο, αναζωογονητικό, ταξιδιάρικο, χαλαρωτικό... Ανάλογα πώς το έχει οραματιστεί ο καθένας. Είτε αποδράσετε είτε μείνετε στην περιοχή σας υποπτεύομαι ότι κοντά σας θα βρίσκεται ένα οινοποιείο που θα κρατήσει τις Πόρτες του Ανοιχτές για να σας υποδεχτεί. 


Πράγματι, αυτό το Σαββατοκύριακο πολλά οινοποιεία της Ελλάδας συμμετέχουν στις εκδηλώσεις με το όνομα "Ανοιχτές Πόρτες" έχοντας σχεδιάσει δωρεάν εναλλακτικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες ειδικά γι' αυτές τις μέρες. Μικρές  συναυλίες, γευστικές δοκιμές κρασιών από πολλές χρονιές, ξενάγηση στα χωράφια και τους αμπελώνες, εναλλακτικές προτάσεις σερβιρίσματος του κρασιού...  

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ κι ανακαλύψτε όλα τα συνεργαζόμενα οινοποιεία. Εμείς εδώ στο Ηράκλειο είμαστε πραγματικά περιτριγυρισμένοι από πολλά και οι επιλογές μας είναι απεριόριστες!! 

Φιλάκια πολλά και καλά να τα περάσετε!

Ευγενία

4 σχόλια:

DIMI είπε...

Καλησπέρα Ευγενία μου!
Ήδη βρήκα δυο οινοποιία της περιοχής μου που συμμετέχουν!
Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Καλο τριήμερο! Φιλακια!

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Γεια σου Δημητρα!! Τι ωραια, ελπιζω να πας και να σου αρεσει! Εδω στην Κρητη θα τρεξει και διαγωνισμος φωτογραφίας, ισως ειναι πανελληνια δραση οποτε κρατα και τη μηχανη σου!!! Φιλακια πολλα!

Rena είπε...

Ωραια ειχα επισκεφτει Οινοποιίο στη Ζακυνθο πολυ καλη εμπειρια!
Καλημέρα Φιλάκια πολλά!!!

Μαρία Έλενα είπε...

Όμορφη ανάρτηση
Φιλάκια ...