Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Το μπλογκ μας και τα προσωπικά δεδομένα

Αγαπημένοι φίλοι, 

σύντομη η σημερινή ανάρτηση και με περιεχόμενο αλλιώτικο από τα συνηθισμένα μας. Είμαι βέβαιη ότι πολλά έχετε ακούσει και διαβάσει τις τελευταίες μέρες σχετικά με το νέο κανονισμό της Ε.Ε. αναφορικά με τον γενικό κανονισμό προστασίας των δεδομένων και πραγματικά δεν πίστευα ποτέ ότι αυτή η νέα συνθήκη θ' αφορούσε και το μπλογκ μας. Ωστόσο, μιας και σε αυτό τον ιστότοπο όσοι εγγράφεστε μέσω του blogger καταχωρείτε βασικά προσωπικά δεδομένα και το ονοματεπώνυμό σας είναι εμφανές όταν αφήνετε κάποιο σχόλιο, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα ακολούθων, αν δε συμφωνείτε πλέον με αυτή τη συνθήκη. 

Επίσης, αυτή εδώ είναι μια καλή αφορμή για να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας με τούτο δω το μπλογκ, το οποίο υπάρχει αισίως εδώ κι οχτώ χρόνια και ήθελα να σας θυμίσω ότι:  

-το μπλογκ αυτό ανήκει στην αδερφή μου και σε μένα και είμαστε οι μοναδικές διαχειρίστριες του. 
-ο χώρος αυτός είναι ένα ημερολόγιο φιλικό σε οικογένειες και παιδιά, στο οποίο ουσιαστικά καταγράφουμε τις εμπειρίες μας,  μοιραζόμαστε το πάθος μας για ταξίδια, μαγειρική και χειροτεχνίες κάθε είδους κι αναρτούμε σχετικές φωτογραφίες και tutorials, το περιεχόμενο των οποίων ανήκει σε μας. Σε αντίθετη περίπτωση αναφέρουμε την πηγή που χρησιμοποιήσαμε. 
-κάποιες από τις φωτογραφίες μας που αφορούν σε χειροτεχνίες κοινοποιούνται στο λογαριασμό που διαθέτουμε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης pinterest. 
-το μπλογκ μας έχει χαρακτήρα ερασιτεχνικό και δεν κερδίζουμε χρήματα μέσω αυτού. Δεν εμπλέκονται συνεργαζόμενες εταιρίες ούτε χρησιμοποιούνται analytics. Συνεπώς ουδέποτε έχουμε μοιραστεί ούτε θα μοιραστούμε στο μέλλον προσωπικά δεδομένα των εγγεγραμμένων μελών μας.  

Τέλος, γι' αυτό που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι έχουμε το πάθος να συνεχίσουμε να διατηρούμε το μπλογκ μας ως έχει, ν' αλληλεπιδρούμε μαζί σας και να παραμένει αυτός ο χώρος γεμάτος δημιουργίες, ραψίματα, συνταγές κι άλλα τέτοια!

Φιλικά, 
Ευγενία κι Ευαγγελία 

Δεν υπάρχουν σχόλια: