Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Στο πνεύμα της Αποκριάς!

Μετά από μια πετυχημένη Τσικνοπέμπτη στο σπίτι με παρέα τους συναδέλφους του Βασίλη έφτασε η ώρα της προετοιμασίας για τις Απόκριες!! 


Η ιδέα υπήρχε και δουλευόταν στο μυαλό μας από καιρό ενώ σήμερα βγήκαν τα μολύβια έξω και πιάσαμε δουλειά. Μια μακέτα στο περίπου για να ξέρουμε τί ν' αγοράσουμε και βόλτα στην αγορά προς αναζήτηση οικονομικών υφασμάτων! 



Πώς τη βρίσκετε την ιδέα μας;; Το μόνο που με προβληματίζει είναι πώς θα πετύχω το μαλλί της αγαπημένης Poppy. Πώς θα καταφέρω να το κάνω να σταθεί στο ...ύψος των περιστάσεων! Γιατί Ευχούλης χωρίς μαλλί πρόκα δεν γίνεται βρε παιδί μου. Αφήστε, ακόμα και μπουκάλι είδα να κρύβουν μέσα στα μαλλιά για να στηρίξουν την όλη κόμμωση!!! 

Καλές Απόκριες σας εύχομαι και να χαρείτε με την καρδιά σας! 
Ευγενία

8 σχόλια:

Νίκη είπε...

Πολύ θέλω να τα δω έτοιμα, και με το ανάλογο μαλί εννοείται! Η φαντασία σας είναι αξιοζήλευτη!!
Φιλιά!!!

nikol είπε...

Εξαιρετική η ιδέα , μια φίλη πέρασε το μαλλί όλο με ατλακολ και το χτένισε με αραιή χτένα και σε διαβεβαιώ έμεινε στην θέση του . Καλή επιτυχία !!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Και εγω έχω περιεργια Ευγενία μου να δω την στολη τελειωμενη..και το μαλί...ατλακολ λέει η Νικολ απο πανω η ιδέα καταπληκτικη..για να δουμε. ε; καλα να περασετε.. καλες απόκριες.. φιλακιααα!!

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Ατλακόλ δεν περίμενα ν' ακούσω κορίτσια!! Πολύ πρωτοποριακή μέθοδος για μαλλί πρόκα αλλά δείχνει αποδοτική! Τώρα είναι στο στάδιο που ξηλώνω ένα παλιό τζιν για να βγάλω το πατρόν του Βασίλη. Αφήστε, κάλλιο ράβε παρά ξήλωνε, που λέει κι ο λαός μας!!!

Nouli είπε...

Περιμένουμε με ανυπομονησία φωτογραφίες!!!
Όσο για το μαλλί, ρίξε μια ματιά εδώ
http://thinkbowtique.com/blog/make-a-troll-headband/

Μαρία Έλενα είπε...

Όμορφη ανάρτηση
Φιλάκια ...

Tante Kiki είπε...

Περιμένω να το δω...φαντάζομαι τί κουκλί θα είναι!!!!
Πολλά φιλιά!!

My Little World είπε...

Ωραία ιδέα για στολή οι Ευχουληδες (επίσης φοβερή η ταινία), ανυπομονώ να δω το αποτέλεσμα!