Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

D.I.Y. μαρτυρικά βάφτισης με θέμα τα αεροπλανάκια!

Η βάφτιση του Κωνσταντίνου ήταν κατά βάση χειροποίητη αφού πολλά πράγματα πέρασαν από τα χέρια της μαμάς Νάσιας. Έτσι, και τα μαρτυρικά τα επιμελήθηκε η ίδια και τα προσάρμοσε στη θεματολογία της βάφτισης. 


Τα περισσότερα υλικά τα παρήγγειλε από το διαδίκτυο μετά από λεπτομερή έρευνα αγοράς και μας παραθέτει τις πηγές για να πάρετε κι εσείς ιδέες!!

Ας αρχίσουμε, λοιπόν από το βασικό στοιχείο, το αεροπλανάκι. Στην αναζήτησή της έβαλε airplane charms, airplane beads και τελικώς κατέληξε εδώ: https://www.etsy.com/listing/156965180/10-pcs-of-antique-silver-vintage-biplane?ref=shop_home_active_13&ga_search_query=airplane λόγω μεγέθους. Απ' ό,τι μας λέει, το συγκεκριμένο κατάστημα "VeryCharms" διαθέτει πολλά όμορφα πραγματάκια, ειδικά για όσους καταπιάνονται με κοσμήματα!!

Συνεχίζουμε με τα φελτ συννεφάκια, για τα οποία ζήτησε από το ByChantalVandenberg ειδική παραγγελία λόγω ποσότητας. Τα βρήκε εδώ: https://www.etsy.com/listing/184261875/12-white-felt-clouds-small-fuzzy-felt?ref=shop_home_active_1



Οι παραμάνες σε χρώμα γαλάζιο αγοράστηκαν από το ebay και συγκεκριμένα από εδώ:http://www.ebay.com/itm/291131509603_trksid=p2059210.m2749.l2649&var=590281839923&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT . Πέρα από διακοσμητικές είναι και λειτουργικές, σε τόσο όμορφο χρώμα!!

Τέλος, το baker's twine, αυτό το χαριτωμένο κορδόνι, το προμηθεύτηκε από το atoxicdream και συγκεκριμένα από εδώ: https://www.etsy.com/listing/106485279/striped-twine-you-choose-60yds-assorted?ref=shop_home_active_10&ga_search_query=twine 
γιατί είχε την πιο συμφέρουσα τιμή!!

Το σταυρουδάκι κι έξτρα κορδέλες τα βρήκε σε καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας.

Εμείς, κλείνοντας, να επισημάνουμε ότι είναι καλό να κάνετε τα πλάνα σας σχετικά έγκαιρα όταν πρόκειται για τέτοιες χειροτεχνίες, μιας και τα περισσότερα καταστήματα έχουν την έδρα τους εκτός Ε.Ε. οπότε πρέπει να λαμβάνετε υπόψη σας και τους χρόνους παράδοσης των προϊόντων.

Καλό Σαββατοκύριακό!! 



    

11 σχόλια:

love2love είπε...

καλο μηνα με δημιουργια πολυ

ΕΛΕΝΑ είπε...

Πανέμορφα τα μαρτυρικά, μπράβο στην μανούλα για το όμορφο αποτέλεσμα!
Φιλάκια κορίτσια προκομμένα!

Μαρία Έλενα είπε...

Πολύ όμορφα.
Καλό μήνα.
Φιλάκια ...

Νίκη είπε...

Μπορεί να μην είναι η πιο εύκολη κατασκευή αλλά σίγουρα είναι από τις πιο όμορφες αλλά και πρωτότυπες που έχουμε δει!
Να ζήσει ο μικρούλης!

DIMI είπε...

Καλησπέρα Ευγένια μου!Πολύ χρήσιμη η ανάρτησή σου!Τά μαρτυρικά έγιναν πολύ όμορφα!!Μού δίνης υπέροχες ιδέες γιά τήν βάφτηση της μπέμπας μας!Καλό μήνα!!Φιλάκια!!

Δημιουργία είπε...

Άμα υπάρχει μεράκι και πιάνουν τα χέρια γίνονται τα τα πιο όμορφα πράγματα. Καλή εβδομάδα να έχεις.

Φανή είπε...

Όμορφα τα μαρτυρικά! Αυτό το baker's twine γιατί είναι τόσο ακριβό βρε κορίτσια? Είναι ωραίο όμως! Αν θέλετε περάστε από το blog μας που γιορτάζει. Κληρώνουμε δωράκια!

Anastasia είπε...

Πολύ όμορφα και πρωτότυπα!Να ζήσει ο μικρούλης! Φιλιά.

Tante Kiki είπε...

Μα τί πανέμορφα μαρτυρικά φτιάξατε και με πόσο ψάξιμο!!! Τέλεια!!!!
Να ζήσει ο πιτσιρίκος κι εσείς να είστε πάντα καλά να φτιάχνετε ομορφιές!!! :)
Φιλιά!

Ειρήνη Ε. είπε...

Να ζήσει ο νεοφώτιστος Κωνσταντίνος! Συγχαρητήρια για τις κατασκευές που κόσμησαν την βάφτισή του! Ωραίες ιδέες για τα βαφτίσια των ανηψιών μου!
Καλή σου ημέρα.

Unknown είπε...

Καλημέρα πώς μπορώ να επικοινωνήσω με τη μαμα Νασια σας ευχαριστώ