Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Μικρές τσαντούλες για μικρές κυρίες!!!

Την εβδομάδα που βρέθηκα στη Λευκάδα ήταν η κατάλληλη ευκαιρία να συναντήσω όλα τα ανιψάκια που είχα δυο χρόνια να τα δω!!! Δεν μπορούσα ως θεία να πάω με άδεια χέρια και πολύ χάρηκα που έκανα σε όλα χειροποίητα δωράκια επιλεγμένα από το etsy shop μας. Θηκούλες με μπλοκάκια και κηρομπογιές για τα μικρά αγοράκια, υφασμάτινη τρίλιζα για τη μεγαλύτερη ανιψιά, φούστες και φορεματάκια για την κόρη της Ευαγγελίας. Μου έλειπαν, ωστόσο δωράκια για δύο ανιψιές τριών χρονών και πράγματι δεν μου κατέβαινε καμιά καλή ιδέα!!! Μια γρήγορη αναζήτηση στους πίνακες του Pinterest μου, μου έδωσαν την έμπνευση που χρειαζόμουν: χαριτωμένες τσαντούλες για μικρές κυρίες. 


Το όλο project μου πήρε τέσσερις ώρες. Διάβαζα τις οδηγίες κι έραβα βήμα βήμα και τις δύο τσάντες για να μη χάνω χρόνο και να μην κάνω διπλό κόπο. Οι τσαντούλες έχουν ένα ελαφρύ καπιτονάρισμα πάνω σε βάτα, ενώ σουρώνουν ελαφρώς με λάστιχο. 


Για το φοδράρισμα διάλεξα έντονα χρώματα που αρέσουν στα κορίτσια και που κάνουν πιο ενδιαφέρον το αποτέλεσμα. 


Όπως παρατηρείτε, το πρώτο μοντέλο δέχτηκε να ποζάρει για τη θεία και συμπτωματικά φορούσε και τέλειο φουστάνι!!! 


Το δεύτερο μοντέλο δεν το διαπραγματεύτηκε καθόλου, οπότε η μαμά έπαιξε το ρόλο ...καλόγερου για τις απαιτήσεις της φωτογράφησης!! 



Το πατρόν από τα τσαντάκια μου άρεσε πολύ και πιστεύω ότι θα το ξαναχρησιμοποιήσω λίαν συντόμως!! Ίσως προσαρμόσω μόνο ένα χερούλι, αρκετά μακρύ για να φοριέται χιαστί και να είναι πιο ξεκούραστο για τις μικρές ζουζούνες!!!
Φιλάκια και καλή εβδομάδα!      

10 σχόλια:

Nouli είπε...

Πολύ χαριτωμένες οι τσαντούλες των νεαρών κυριών! Παρατηρώ ότι τελικά τα χειροποίητα δώρα δίνουν και παίρνουν τον τελευταίο καιρό! Χαρά σ' αυτούς που πιάνουν τα χέρια τους!

Σοφία είπε...

Είναι πανέμορφες !!!!
Τι ωραία ιδέα !
Το μοντέλο πολύ χαριτωμένο !!
Φιλάκια πολλά

Χαρά Θεοδωρίτση είπε...

Φαντάζομαι χαρές τα πιτσιρίκια Ευγενούλι,που ηρθε η Θεία-Αγ.Βασιλης!!!
Και δικαίως...πολύ όμορφα δώρα, αντάξια των μοντέλων!
Φιλάκια πολλά, Καλό Καλοκαίρι!

Unknown είπε...

Τι γλυκειές τσαντούλες είναι αυτές!!!
Τις ζηλεύω! Σίγουρα οι ζουζούνες θα πετάνε από την χαρά τους!!
Φιλάκια

Μαρία Έλενα είπε...

Πολύ όμορφες οι τσαντούλες
Φιλάκια ...

Δέσποινα είπε...

τσισχαριτωμένες και οι τσαντούλες και οι ανιψούλες !

Νίκη είπε...

Υπέροχες και χρήσιμες! Ειδικά για τις μικρές που έχουν ένα κάρο πραγματάκια και θέλουν μαζί τους όταν βαίνουν από το σπίτι... Και η δικιά μου όλα τα κοκκαλάκια, κολλιέ, βραχιόλια τα θέλει μαζί της όπου πάμε... οπότε το νέο της αξεσουάρ είναι η τσάνατα της! φιλιά

EVAGELIA VRETTOU είπε...

αχ, είναι όντως γλύκα! Που να τις δείτε και από κοντά! Και η χαρά που πήραν οι μικρές όταν αντίκρυσαν τα τσαντάκια τους δεν περιγράφετε! μπράβο θεία Ευγενία

Tante Kiki είπε...

Πανέμορφες και οι δύο τσαντούλες!! Γλύκα είναι!! Γεια στα χέρια σου θεία Ευγενία!!!
Φιλιά!

Pepi είπε...

Χαριτωμένες οι τσαντούλες των δεσποινίδων, Ευγενία!! Φωτεινά και χαρούμενα τα χρώματά τους !! Γεια στα χερια σου!