Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Όταν η μαμά μπλέκει με το ιντερνέτ όλα γίνονται...μαλλιά κουβάρια!

Την εβδομάδα που μας πέρασε πολύ την διασκέδασα! Μας επισκέφτηκαν οι γονείς στη Χίο μιας και κάνανε μαύρα μάτια για να μας δουν. Αλλά όπως αποδείχθηκε ήρθαν κι αποφασισμένοι για μάθημα! Μάθημα υπολογιστή παρέδιδα φίλες μου αυτό το διάστημα, ούτε ιταλικά ούτε ισπανικά... Ο μπαμπάς κουβαλούσε το λάπι-τόπι και η μαμά μια ολάκερη τσάντα με νήματα για κατασκευές!!!! 


Ο μπαμπάς δε μου "έφαγε" πολύ χρόνο, ένα φορμάρισμα ήθελε γιατί τα Windows 8 είναι τρισκατάρατα (@!#$^&%$&*!!!!) κι αποσυντονίστηκε εντελώς αντικρίζοντάς τα. Η μαμά ήταν η πιο δύσκολη μαθήτρια. Αν και γνώστρια γραφομηχανής (είναι του παλιού συστήματος) ήτο κατηγορηματική κι ανένδοτη να μπλεχτεί με τέτοια διαολούπια (χμ, μου επιτρέπετε το λεξιλόγιο!). Ωστόσο,  όλα τα... εκπαιδευτικά μου προβλήματα λύθηκαν όταν της προσέφερα ένα ισχυρό, εσωτερικό κίνητρο, το Pinterest! Εκεί έμεινε εκστασιασμένη, σαν τα παιδάκια που διαφημίζουν τη μερέντα!! Δείξε μου κι εκείνο, δείξε μου και τ' άλλο, πώς θα το δω αυτό, από δω πώς φεύγω...είδε κι απόειδε και κατάλαβε ότι δεν μπορεί να έχει δίπλα της ένα σκλάβο για να σερφάρει η ίδια. 


Μη σας πολυζαλίζω, η μάμι διαθέτει πλέον και ηλεκτρονική διεύθυνση και δικό της λογαριασμό στο Pinterest. Άπαξ και πήρε το κολάι έβγαλε τα σύνεργά της κι άρχισε το πλέξιμο. Πήρε ιδέες, ό,τι δεν της άρεσε το προσάρμοσε στα μέτρα της κι εν τέλει έφτιαξε τη δική της κολεξιόν amigurumi. Τη σύνθεσή τους την ανέλαβε η Ευαγγελία, που διαθέτει μπόλικη φαντασία και ταλέντο και πλέον περιμένω να δω κι εγώ την εξέλιξή τους!!        

14 σχόλια:

Γεωργία(keywoman.blogspot.gr) είπε...

Δηλαδή όλα αυτά τα έπλεξε η μαμα????Νομίζω πως πρέπει να ξεκινήσει KAI δικό της blog!!!!

Είναι τέλεια!!!!!

lina είπε...

Φοβεροί οι γονείς σου δεν μπορώ να πω!!! Εμένα ο μπαμπάς μου ούτε το μηνυμα στο κινητο του δεν ξέρει να γράφει... Η μαμά όλο και κάτι ξέρει από υπολογιστές αλλά για pinterest ούτε λόγος!
Πάντως υπέροχες οι δημιουργίες της μαμάς! Ξετρελάθηκα! Ειδικά με τις κουκουβάγιες!!!

DIMI είπε...

Πολύ όμορφα!!!Μπράβο στήν μαμά σου!!!Καλό τριήμερο!!

EVAGELIA VRETTOU είπε...

χα χα χα!!! και τι κρίμα που έλειπα από αυτό το παρεάκι!!! Η δημιουργίες της μαμάς υπέροχες, τώραα που την έχω εγώ εδώ στην Αθήνα, θα προχωρήσουμε και στις συνθέσεις...! φιλιά

ΕΛΕΝΑ είπε...

Δεν παίζεται η μαμά!!!
Περίμενε να δεις σε λίγο πως θα πετάει με το ιντερνετ!!!
Καλό τριήμερο κορίτσια, φιλιά!

ΤΟ ΠΛΕΧΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ είπε...

ε, ας υπαρχουν και καποιοι γονεις που μπορουν να συμβαδιζουν με την εποχη τους!!!μπραβο, μπραβο στην μαμα υπεροχα τα πλεκτα ζωακια της!!!

Ειρήνη Ε. είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ειρήνη Ε. είπε...

Καταπληκτική η μανούλα! Τα καταφέρνει
μια χαρά στο πλέξιμο και...ξεμπλέκει τα..μπλεγμένα του ίντερνετ!! Μπράβο της! Δεν το βάζει με τίποτα κάτω!!
Καλό σας τριήμερο.

Μαρία Έλενα είπε...

Τέλεια η μανούλα.
Φιλάκια ...

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Καλά από τέτοια σεμινάρια άλλο τίποτε κι εμείς!
Χιχι
Kathy by anthomeli

mirsini's creations είπε...

Γειά σου Ευγενία μου γλυκούλα !!!
Ευγενία με τρελαίνει ο τρόπος που τα περιγράφεις, είσαι απίστευτη !!! Χάχάχά...μία χαρά η μαμά...απέκτησε και Pinterest !!!! Καλή φαση το pinterest,κι εγώ θα ήθελα να κάνω αλλά δέν νομίζω πως θα προλαβαίνω να ασχολούμαι με όλα !!
Τα amigurumi της μαμάς σου είναι τέλειαααα..όλαααα !!!
Έχω ξετρελαθεί...και το μαγαζάκι σας είναι υπέροχο !!!
Φιλάκιααα..πολλά !! :))

Rena Christodoulou είπε...

ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΝΤΕΡΕΣΤ ΜΟΥ ΤΡΩΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ!!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

Dimitra•Counting SΜiLES είπε...

Χα χα χα εχω περάσει μια απο τα ίδια με τη μαμά μου μεχρι να μαθει να χρησιμοποιει το email της και το ιντερνετ. Τι γελιο θεε μου!! Βεβαια συνειδητά δεν της έχω μαθει το pinterest γιατι ουτε κ εγω το ξερω:)
Αμαρτία ε;;;
Ο μπαμπας μου ουτε για αστειο! Ουτε καν πως ανοιγει δεν ξερει!!
Φιλακια πολλα κουκλες!!!

Veronika είπε...

polu polu omorfa,mpravo ;]