Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Παιδικές δραστηριότητες για εξωτερικό χώρο

Γεια σας φίλοι μου!!!

Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσο εύκολα μπορούμε να σκαρώσουμε ένα παιγνίδι εξωτερικού χώρου με μπαλονάκια για νερόμπομπες και άδεια τενεκεδάκια; Στο λεπτό!! 


Γεμίζουμε τις νερόμπομπες και τις βάζουμε σε ένα λεκανάκι, τοποθετούμε τα τενεκεδάκια πυραμιδικά πάνω σε ένα τραπέζι κι έχουμε έτοιμο ένα στόχο για να γκρεμίσουμε με τις νερόμπομπες!! 


Βάζουμε τα παιδιά στη σειρά, τους δίνουμε τις απαραίτητες οδηγίες και από μια ικανή απόσταση προσπαθούν να πετύχουν το στόχο τους!



Αυτή ήταν ένα από τα παιγνίδια που έπαιξαν τα παιδιά στο πάρτι της Ειρήνης και είχε τόσο μεγάλη  επιτυχία που έπρεπε να ξαναγεμίσουμε τις νερόμπομπες για δεύτερο γύρο παιγνιδιού!! 



Καλή σας διασκέδαση και καλή συνέχεια σε ό,τι κάνετε, 
Ευγενία


   

4 σχόλια:

Parents Land Gr είπε...

Πέρσι που καναμε water parti πεξαμε μπουγελο και γεμιζαμε συνεχεια. Δεν ειχα σκεφτει να τα βαλω να πετυχαινουν και στοχους. Την επόμενη φορά θα το κανω.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Τα εγγόνια μου τα τερατάκια τα αγόρια θα είχαν ξετρελαθεί με το μπουγέλο ..για τη μαμά τους δεν ξέρω μα η κόρη μου είναι θεότρελη κι εκείνη και σίγουρα τα της προτείνω την ιδέα σου! Καλημέρα γλυκιά μου όλα να σου πάνε καλά!

Tante Kiki είπε...

Υπέροχη ιδέα!!!!!!!!!! Θα την εφαρμόσουμε τις επόμενες μέρες!!! Θα γίνει χαμός!!!
Πολλά φιλιά κι ευχαριστούμε για την ιδέα!!!

LitsArt είπε...

Τι ομορφη ιδεα τωρα που πλησιαζει το παρτυ μας στον κηπο!