Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Δημιουργικό χάος εν μέσω καλοκαιριού!

Ωραίο το καλοκαιράκι, ε; Το απολαμβάνετε; Σας το ευχόμαστε!!! Εμείς κάνουμε τις βουτιές μας και σιγά σιγά ετοιμαζόμαστε για τις διακοπές μας στη γειτονική Λέσβο! Τις αναμένουμε με λαχτάρα... Αλλά, δεν καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια απολαμβάνοντας τη μεσημεριανή ραστώνη, πού τέτοια...Το αντίθετο θα έλεγα, γιατί το φανατικό κοινό μας (βλέπε ξαδέρφια, θείες, κπλ) μας έκαναν τις παραγγελιές του κι εμείς δεν μπορούσαμε να πούμε όχι στο σόι!

Έτσι λοιπόν, τη τσάντα της μαμάς, εκείνο το πείραμα που έκανα για τα γενέθλιά της, τη ζήλεψε και η θεία και ζήτησε κι εκείνη τη δική της εκδοχή! Ανασκουμπώθηκα, απλοποίησα το θέμα του patchwork ενώ έκανα το κλασσικό καπιτονάρισμα με μεγάλα, χορταστικά τετράγωνα. Σύμμαχός μου αυτή τη φορά ήταν και το καταπληκτικό walking foot (ανάθεμα κι αν ξέρω πώς το ζητάει κανείς στην Ελλάδα!) το οποίο κατέφτασε εγκαίρως από Αμερική κι έκανε το ράψιμό μου τόσο άνετο κι ευχάριστο! Παιγνιδάκι σας λέω!!!!


Έπειτα έφτασε παραγγελιά για βρεφικό σεντονάκι: απλό, λιτό κι απέριττο το ήθελε η ξαδέρφη. Μόνο πεταλούδες μου ζήτησε κι αποχρώσεις σαφώς κοριτσίστικες!! 



Το όνομα απλικαρίστηκε με ρόζ, μονόχρωμο ύφασμα ενώ πουά και λουλουδάτες πεταλούδες τριγυρίζουν ανάμεσα στα γράμματα! Στο ενδιάμεσο βέβαια, δεν έλειψε και η κατασκευή κύβων, δεινοσαύρων κ.α. για το etsy


Για το τέλος σας άφησα τις μπομπονιέρες που επιμελούμαστε για μια αγορίστικη βάφτιση με θέμα το ταξίδι και τα αεροπλανάκια. Η μαμά είχε τη φοβερή ιδέα η μπομπονιέρα να είναι καρτελάκι για τις αποσκευές. Τι πιο πρωτότυπο και ταιριαστό! Μετά τα δείγματα που τις ετοιμάσαμε περάσαμε και στην παραγωγή! 
Και για το τέλος, δε θα μπορούσε να λείπει και λίγη κόλλα από τα δάχτυλά μου, δειγματίζοντας σημειωματάρια και note pads δουλεύοντας πάνω στην ιδέα της βάφτισης! 


Φιλάκια και να περνάτε καλά!     

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ouaou! Pote koimasai? Eyxaristoume Gia ta dorakia mas :) paizoume poly! G Kai tekna

nikolitsa είπε...

Kορίτσια γειά σας.
Πολύ ωραίες οι κατασκευές σου.Μπράβο σου.Το walking foot ,είναι το λοξό ρέλι που λέμε στην Ελλάδα.Καλή συνέχεια σε ότι κάνεις,και καλό υπόλοιπο καλοκαίρι.

evitas kleine Träume είπε...

Ευγενία έγραψες πάλι!!!!!!Μοναδικές οι κατασκευές και αυτή τη φορά!!!!!
Σε περιμένω Μυτιλήνη :) Μη διστάσεις να μου στείλεις μνμ... Εβίτα..

nasia είπε...

Όλα υπέροχα και καλοφτιαγμένα. Μπράβο κορίτσια και..... καλές βουτιές!!!!

el.mar είπε...

Ουαου!!!!Τόσα πολλά?!!!Μπράβο και πάλι μπράβο!!!!!!!Πανέμορφα είναι!!!!!Καλή συνέχεια!!!!!!!

Μαρία Έλενα είπε...

Πολύ όμορφα όλα
Φιλάκια ...

Μουσική προ-ΠΑΙΔΕΙΑ ''Η Ροδούλα και τα μουσικά της αστεράκια'' είπε...

Γεια σας κορίτσια. Είχα καιρό να περάσω, και είχα ξεχάσει πόσο όμορφα πράγματα φτιάχνετε!!! Μπράβο σας λοιπόν και πάλι!!! Τα καταφέρατε τέλεια με όλα!!
Να περάσετε όμορφα στη Λέσβο!!!
Φιλιά πολλά!!

Pepi είπε...

Μα καλά εσύ δεν θα ξεκουραστείς καθόλου?? Είναι όλα υπέροχα, Ευγενία! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού να'χεις!

Σοφία Τσιμάρη είπε...

καιρο εχω να περασω απ το σπιτακι σας....μπραβο σας βρε ειπαμε εσεις δεν ησυχαζετε με τιποτα........ολα πανεμορφα κ αψογα οπως συνηθιζετε εσεις να κανετε σε καθε δουλεια σας