Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Μια τσάντα που χωράει τα πάντα!

Η τσάντα αυτή μου έφαγε περίπου ένα μήνα για να την ολοκληρώσω αλλά άξιζε τον κόπο κάθε λεπτό. Εξ αρχής ήξερα ότι προορίζεται για τη μαμά μου, η οποία είχε γενέθλια στις αρχές του Μάη και στόχος μου ήταν να κάνω ακόμη περισσότερη εξάσκηση στο quilt as-you-go. Τί καλύτερο λοιπόν, από ένα μεγάλο project (μια τεράστια τσάντα) για να κάνω όλους τους πειραματισμούς και να βελτιώσω την τεχνική μου. Ευτυχώς που η μαμά πάντα βρίσκει πράγματα να χώσει σε μια μεγάλη τσάντα!!!!

Το patchwork κομμάτι έχει καπιτοναριστεί πάνω σε ελαφρύ καραβόπανο κι ενδιάμεσα υπάρχει ένα φύλλο βαμβακερής βάτας. Για τη φόδρα επέλεξα ένα φωτεινό κίτρινο και για τη συναρμολόγηση της τσάντας γάζωσα κόκκινο, πουά ρέλι. Πράγματι, αυτό ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι σε όλη τη διαδικασία, αφού η τσάντα είναι γεμάτη καμπύλες!!!!!




Επίσης, είμαι πολύυυυυυ περήφανη για την εσωτερική τσέπη στη φόδρα, γιατί την έφτιαξα για πρώτη φορά. Λοιπόν, κορίτσια είναι τόσο εύκολο, πιστέψτε με!!! Μόνο μια φορά την έφτιαξα και θυμάμαι τον τρόπο με τον οποίο ράβεται!
 

Λοιπόν, η μαμά μόλις σήμερα παρέλαβε την τσάντα ως δωράκι, που ήταν κι έκπληξη! Κι όπως δήλωσε, θα τη μοστράρει σήμερα το απόγευμα. 


Ελπίζω να σας αρέσει κι εσάς η τσάντα! Φιλάκια πολλά!!!

15 σχόλια:

DIMI είπε...

Φοβερή η τσάντα Ευγενία μου!!Χρόνια πολλά στήν μανούλα σου!!!Θά τήν ζηλέψουν πολλοί στήν Λευκάδα τήν τσάντα τής μαμάς σου!!Φιλάκια!!

xarotoart είπε...

Πολύ όμορφα και προσεκτικά φτιαγμένη! Μπράβο

fotolabida maria είπε...

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΤΣΑΝΤΑ ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΡΕΙ ΠΟΛΥ!!!!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!

Unknown είπε...

Πανέμορφη η τσάντα!!!!
Συγχαρητήρια!!!!
Φιλιά
Νεφέλη

Nouli είπε...

Άριστα! Υπέροχα χρώματα και συνδυασμός μεταξύ τους, εκθαμβωτική φόδρα, καταπλητκή τσέπη, εντυπωσιακό ρέλι και πολύ τυχερή η μαμά-αποδέκτης του δώρου! Γεια στα χέρια σου!

Σοφία είπε...

Α, τι τέλεια !!!!
Και πόση υπομονή χρειάστηκε
για να γίνει !!
Αριστούργημα !!

Ανώνυμος είπε...

Ax vre Tasoula!!!! Ti koritsia vgazeis :)

Tzenaki, her than ta pramata. Filakia,
G

Μαρία Έλενα είπε...

Φοβερή η τσάντα
Φιλάκια...

Φιλία είπε...

ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!!!!!!
Και τι τέλεια δουλειά.... αψεγάδιαστη!
Χρόνια πολλά στη μανούλα και γεια στα χέρια της κόρης!
Φιλιά

Kitchen Stories είπε...

...Τόσο πολύχρωμη, χαρούμενη και τα υφάσματα της πολύ χαριτωμένα.
Η δουλειά σου άψογη Ευγενία, τι να λέμε... με ό,τι κι αν καταπιαστείς θα γίνει τέλειο και μοναδικό!

Ζ.

Owl Mommy Βέρα είπε...

Πολύ ωραία! Και πολύχρωμη και χρηστική! Να τη χαρεί η μαμά!

Pepi είπε...

Υπέροχη η τσάντα, Ευγενία!! Τόσο ωραία φωτεινά χρώματα! Τόση πολλή και καλή δουλειά!!! Σίγουρα θα την χαρεί πολύ η μητέρα σου! Να'σαι πάντα καλά και δημιουργική!

Δημιουργία είπε...

Καλό μήνα, με γεια η όμορφη τσαντούλα που φτιάξατε.

Tante Kiki είπε...

Υπέροχη η τσάντα που έφτιαξες!! Πανέμορφη και χωράει πολλά!!!

mirsini's creations είπε...

Τι ωραία τσάντααααα !!! Ποιός τη χάρη της της μαμάς !!!! Θα ξετρελάθηκε σίγουρα !!!! Να την χαίρεστε !! Υγεία και πάντα χαρές της εύχομαι !!!
:o))