Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Βόλτες με λιακάδα και η χαρά του χειροτέχνη!

Καλημέρα σε όλους σας!!!

Η Άνοιξη έκανε πρεμιέρα με υπέροχο καιρό και ήταν αναπόφευκτο να βολτάρουμε όλο το Σαββατοκύριακο. Αρχικά ο δρόμος μας μας έβγαλε στην Πάρνηθα και τα Βασιλικά σε μια απέλπιδα προσπάθεια να πετάξουμε τον χαρταετό που δεν πέταξε στην ώρα του. Χειροποίητο παρακαλώ, από τα χεράκια του κουμπάρου μας, τον οποίο βεβαίως βοήθησαν τα αντράκια της οικογένειας, Ορφέας και Κωνσταντίνος.


Την ευχαριστηθήκαμε πραγματικά την εξοχή: και πικ νικ κάναμε, κι ένα πολύ μικρό κοπάδι από αγελάδες πετύχαμε που βοσκούσαν στην περιοχή, ενώ ένας σκυλάκος μπήκε στη συντροφιά μας κι όλο και κάτι τσιμπολόγησε κι αυτός!!! 



Την Κυριακή η βόλτα μας ήταν εντελώς διαφορετική. Συμμετοχή στη διαδρομή 5 χλμ (καλέ όχι εγώ, ο Βασίλης με τον Αλέξανδρο, τον κουμπάρο μας). 



Κι όσο τα αγόρια έτρεχαν εγώ βόλταρα στο κέντρο της Αθήνας. Εβλεπα βιτρίνες με διάφορα υλικά, έπαιρνα ιδέες, έκανα νοερά πλάνα και κάποια στιγμή έπεσα πάνω σε αυτές τις αφίσες


Οι εκθέσεις χειροτεχνίας θα ανοίξουν και πάλι τις πύλες τους για εμάς κι ο κάθε πιστός είναι βέβαιος ότι θα την κάνει τη βόλτα του. Και τώρα πια που δε βρίσκομαι στη Χίο και η μοίρα το 'φερε και είμαι στην Αθήνα λέω κι εγώ να κάνω ένα πέρασμα από τις εκθέσεις!! Το δικαιούμαι, ε; Βλέπετε, παλιότερα έβλεπα τις φωτογραφίες σας από αυτά τα events και ζήλευα που δεν μπορούσα να πάρω μια γεύση κι εγώ από κοντά!!

Σας χαιρετώ και σας εύχομαι να έχετε μια χαρούμενη και γεμάτη εβδομάδα!!!
Φιλάκια, 
Ευγενία   

5 σχόλια:

Marie-Anne είπε...

Ωραίες οι ανοιξιάτικες βόλτες στην εξοχή!!! Είμαι σίγουρη ότι περάσατε υπέροχα!!!
Και βέβαια να πάς στις εκθέσεις, Ευγενία μου...φυσικά και το δικαιούσαι τώρα που είσαι εδώ!!!! Ελπίζω να τα καταφέρω κι εγώ να πάω!
Φιλάκια, καλή εβδομάδα και καλή 'Ανοιξη!!!!!

Σοφία είπε...

Θαύμασα την βόλτα σας
σε αυτό το υπέροχο μέρος !!!

magda είπε...

Χαίρομαι που πέρασες τόσο όμορφα Ευγενία μου και σου εύχομαι μια όμορφη και παραγωγική άνοιξη!
Φιλάκια

Kitchen Stories είπε...

Όμορφη βόλτα πραγματικά ανοιξιάτικη!

Ζ.

Martha είπε...

Ευγενία όλοι τις αξίζουμε τις βόλτες μας!
Καλώς ήρθες στην Αθήνα και καλώς σε βρήκα κι εγώ!