Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΤΑ ΒΡΟΧΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ!



καλημέρα σε όλους!

Τελικά η βροχή του Νοέμβρη έπεσε κι έπεσε μαζεμένη, αναδρομικά...
Όση βροχή δεν έριξε τις προηγούμενες μέρες, την έριξε χθες!
Ελπίζουμε να μη σας χάλασε ούτε τη διάθεση, ούτε τα σχέδια που ενδεχομένως είχατε κάνει για έξοδο.



Μετά την πολλή βροχή χθες, κατέβηκα στον κήπο για να δω μήπως η δυνατή βροχή δημιούργησε κάποιο πρόβλημα, όμως η ανησυχία μου έδωσε γρήγορα τη θέση της στον ενθουσιασμό, μόλις αντίκρυσα  το πρώτο λουλουδάκι που άνθισε από τους βολβούς που είχα φυτέψει. 

Η έκπληξή μου ήταν μεγάλη, μόλις είδα το άνθος του νάρκισσου. Πράγματι δεν το περίμενα. Είχα δει χθες ότι το μπουμπούκι του είχε «δέσει», μα δεν περίμενα πώς θα άνθιζε τόσο γρήγορα. Σαφώς, έχει ευνοήσει και ο ζεστός καιρός, των προηγούμενων ημερών οπότε θέλω να πιστεύω ότι σιγά σιγά θα αρχίσουν να ξεπροβάλουν και τα υπόλοιπα άνθη. 

Πάντως, ένα είναι σίγουρο, ότι η προσπάθεια του 
project: μεταμόρφωση ακάλυπτου σε ένα περιποιημένο και ανθισμένο κήπο 
όλο και τείνει να γίνει πραγματικότητα! Προσπαθήστε το κι εσείς είτε στον ακάλυπτο, είτε στο μπαλκόνι σας με γλαστρούλες, ακολουθώντας τις συμβουλές μας και θα ανταμειφθείτε!


Μιας και ο καιρός ευνοεί για σπίτι, σας ετοιμάσαμε την πρώτη χριστουγεννιάτικη κατασκευή, που μπορείτε να πραγματοποιήσετε με πολύ φτηνά υλικά!
Πρόκειται για ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ, τις οποίες ουσιαστικά φτιάχνουμε, χρησιμοποιώντας παλιές κάλτσες που δε φοράμε και κρατάμε στα συρτάρια μας θαμμένες.
Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν στην παρουσίαση και χρησιμοποιήστε το pause για να δείτε καθεμιά όσο χρόνο χρειάζεστε. Συγκεντρώστε, λοιπόν, όλα τα πιθανά υλικά που θα χρειαστείτε, φτιάξτε ένα ζεστό ρόφημα, ακούστε τη μουσικούλα που σας αρέσει και δημιουργείστε!
Εάν θέλετε, θα χαρούμε πολύ να μας στείλετε μια φωτογραφία κι από τις δικές σας!


Let's Make Our Christmas Stockings! Slideshow: koritsiagiaspiti.blogspot.com’s trip to Athens, Attica, Greece was created by TripAdvisor. See another Athens slideshow. Take your travel photos and make a slideshow for free.




Πριν σας αποχαιρετίσουμε, μην ξεχάσετε τους φίλους που εορτάζουν σήμερα: 
Χρυσόστομος και Δαμασκηνός


Φιλιά πολλά και να έχετε ένα όμορφο Σάββατο!



Δεν υπάρχουν σχόλια: